Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Purmerenderweg 19 1461 DB Zuidoostbeemster

Verkocht o.v.

€ 695.000,- k.k.

Ben jij een echte liefhebber van “buiten”, misschien zelfs (hobbymatig) paardenliefhebber of fan van vergezichten?
Of je het nu alledrie bent, of één van de bovenstaande zaken, je hebt jouw droomhuis staan aan de Purmerenderweg 19 in de Zuidoostbeemster.

Vrij uitzicht voor én achter uitkijkend op weiland en de beboomde Oostdijk, een prachtig perceel van bijna 6.100 vierkante meter groot én tal van opstallen met diverse gebruiksmogelijkheden, je treft zelden een fijn bemeten woonhuis met zoveel externe ruimte én toch waar vrijheid spreekt.

Het traditionele woonhuis is charmant vormgegeven en verbonden met een fraai bijgebouw wat de ruimte binnenshuis evenaart, wat de totale inpandige ruimte op bijna 320 vierkante meter doet tellen . Dit kan dienst doen als garage, kleine bedrijvigheid aan huis, hobbyschuur of zelfs als woonruimte al dan niet in de vorm van mantelzorg.

Op het perceel treffen we eveneens een kapschuur, kapberg en een tweetal vrijstaande schuren. Aan de achterzijde van het perceel treffen we een paddock en stuk weide t.b.v. de paarden. Daarnaast treffen we een uitermate bijzondere installatie op het perceel, een installatie waar het buurtje aan de Nekkerweg beroemd om werd en waar je in de huidige energiemarkt mee gezegend bent; een zelfvoorzienende brongasinstallatie, waardoor je niet afhankelijk bent van de grillen van de gaskraan.

Thans bevinden zich in de woning een viertal slaapkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond. Deze is eveneens voorzien van een douche aangrenzend aan de kamer.

Het is een object met ongekend veel potentie, een prachtige, landelijke ligging én charme. Maak daarom snel een afspraak met één van onze makelaars!

Wetenswaardigheden:
– De huidige bestemming is “agrarisch”, bij de gemeente Purmerend/Beemster is een principeverzoek ingediend tot het wijzigen van de bestemming naar “wonen”

– WOZ waarde: € 682.000,-

– Vrije ligging, maar toch dichtbij de stad.

– Functionerende brongasinstallatie

  • 137 m2
  • 6.090 m2
  • 4

Kenmerken Purmerenderweg 19

Overdracht

Vraagprijs€ 695.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte6.090 m2
Woonoppervlakte137 m2
Inhoud1.149 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1902
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Purmerenderweg 19

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod