Verkopen in 4 simpele stappen

De knoop is doorgehakt: Je gaat je huis verkopen! Dan heb je een professional nodig die alle facetten van de markt kent, beschikt over de beste verkooptools, marketingstrategieën en een gezonde dosis ervaring. Je gaat je huis verkopen? Dan heb je Tromp Garantiemakelaars nodig!

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Tromp Garantiemakelaars in Middenbeemster kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Tromp Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Door onze unieke manier van presenteren is succes gegarandeerd!
Benieuwd naar onze gedachtegang achter de video’s? Lees dan het interview van Funda met Maarten Reinder Tromp, naar aanleiding van het behalen van de beste objectvideo van de maand! https://www.funda.nl/voormakelaars/artikel/de-beste-objectvideo-van-november-2019/

Wil je meer informatie over het verkopen van jouw huis met een verkoopmakelaar van Tromp Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, of nog beter, bel ons! 0299-683768.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?