Ieder huis is een droomhuis, met passende kopers!

Huis verkopen in Middenbeemster? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Middenbeemster is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Tromp Garantiemakelaars in Middenbeemster kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Tromp Garantiemakelaars in Middenbeemster kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Tromp Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Door onze unieke manier van presenteren is succes gegarandeerd! Zie onderstaande video voor een korte impressie.

Benieuwd naar onze gedachtegang achter de video’s? Lees dan het interview van Funda met Maarten Reinder Tromp, naar aanleiding van het behalen van de beste objectvideo van de maand! https://www.funda.nl/voormakelaars/artikel/de-beste-objectvideo-van-november-2019/

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Tromp Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0299-683768 of mail naar tromp@garantiemakelaars.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?