(ver)huren zonder zorgen

De huurmarkt is een bijzondere markt op zich. Er zijn veel wisselingen in wet- en regelgeving, het aanbod is zeer dynamisch én veelal off-market. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, bedrijfspand of juist op het punt staat om jouw woning, garagebox, winkelruimte of andere bedrijfsruimte te verhuren, bij Tromp Garantiemakelaars en onze dochteronderneming Tromp Werelderfgoed Beheer en Verhuur ben je aan het juiste adres!

 

Woning (ver)huren

Een woning huren, of juist verhuren kan om verschillende redenen interessant zijn. Wellicht zoek je een tijdelijk verblijf, houd je van flexibiliteit, of wil je op eigen benen staan, maar heb je op dit moment nog niet de middelen om een huis te kopen. Verhuren kan interessant zijn voor het rendement, om jouw woning voor in de toekomst (bijvoorbeeld voor kinderen of kleinkinderen) aan te houden, of omdat je tijdelijk ergens anders verblijft voor bijvoorbeeld werk of reizen en de woning niet leeg kan en wil laten staan. Als je gaat verhuren, dan wil je dat zonder zorgen! Daarom bieden wij naast verhuurbemiddeling ook vastgoedbeheer aan, waardoor je compleet ontzorgt wordt.

Bedrijfspand (ver)huren

Er zijn diverse soorten bedrijfsruimte, denk daarbij aan winkelruimte, kantoorruimte en horecaruimte. Al bijna 30 jaar beheren wij diverse soorten bedrijfsruimte, waardoor wij de spin in het web zijn voor jouw zoektocht of aanbod. Wanneer je bedrijfsruimte huurt of verhuurt, dan geldt er andere wet- en regelgeving dan bij woonruimte. Indien je bij de (ver)huur van bedrijfsruimte niet laat adviseren en bijstaan door een vastgoedprofessional met ervaring in het bedrijfs-onroerend goed weet je vaak niet wat precies jouw rechten en plichten zijn als huurder of verhuurder. Wij ontzorgen zowel huurders als verhuurders hier geheel in. Laten wij het gesprek eens aangaan, contact opnemen kan al eenvoudig via de onderstaande button!

Vastgoedbeheer in vogelvlucht

Beleggen…dat doe je toch juist om minder te werken? Tromp Werelderfgoed Beheer & Verhuur ontzorgt jou daarom volledig in het verhuren en beheren van jouw onroerend goed!

Door onze combinatie van makelaardij en vastgoedbeheer spreken wij een grote en diverse markt aan, zodat wij een uitgebreide en kritische selectie van huurders kunnen uitvoeren. Het resultaat? Een geschikte huurder, waarmee wij veel persoonlijk contact hebben, jouw onroerend goed in goede staat blijft, resulterend in blije huurders en verhuurders.

Als contactpersoon voor de huurders, word je niet lastig gevallen met vragen of reparatieverzoeken en ben je verzekerd van een gezonde huurstroom. Het tarief van onze dienstverlening kan variëren, afhankelijk van de grootte van jouw portefeuille. Wil je eens sparen over de mogelijkheden, met ruim dertig jaar ervaring en goede koffie staan wij voor jou klaar!