Maak kennis met…

Maarten

De tweede generatie in ons familiebedrijf. Vernoemd naar zowel de zeeheld Maarten Harpertszoon Tromp als de grootvader van mijn moeders kant, waardoor ik mij vanaf dag één MR kan noemen. Geboren in Purmerend op de dag van de laatste Elfstedentocht, daar grootgebracht, met name op de golfbaan aan de Westerweg, maar ook veel op kantoor in Middenbeemster te vinden. Na het atheneum in 2015 eindelijk “officieel” gestart in de makelaardij en in maart 2021 door de NVM beëdigd. Het hart van de Beemster is sinds 2018 mijn woonplaats, maar mijn hart was toen al aan de polder vergeven. Wat makelen mijn passie maakt is het persoonlijke contact, de prachtige (historische) panden en alle ins & outs die daarbij.

Janneke

Desondanks ik sinds 2000 werkzaam ben bij Tromp, zou ik mijn carrière niet kort kunnen samenvatten. Ik heb meerdere samenstellingen, marktomstandigheden en nu een transitie van vader op zoon meegemaakt. Eén ding bleef hetzelfde en dat is een vertrouwd gevoel zodra je onze lage drempel overstapt.  Wij zitten in een leuk dorp gevestigd, maar doen ook veel zaken in mijn woonplaats, Avenhorn/De Goorn.  Na 20+ jaar, kan ik nog steeds zeggen dat geen dag hetzelfde is geweest en dat is wat de makelaardij zo leuk maakt!

Simone

Na een carrière in een totaal andere branche overgestapt naar de makelaardij. Doordat ik mijn jeugd in de Zuidoostbeemster heb doorgebracht, was de naam Tromp mij niet onbekend. Ik ben geboren en getogen in de Beemster en woon al enige tijd in de Zaanstreek. Door mijn achtergrond in de Beemster, herken ik veel adressen en zal je mij vaak horen zeggen: “Oh, daar woonde…”. Toch ironisch dat een carrière switch naar de makelaardij voelt als thuiskomen.

Nicole

Ik heb jarenlang gewerkt bij een groot bedrijf wat zich toespitst op de verhuur van commercieel vastgoed, maar ik miste de drang naar service en continuïteit in plaats van een winstoogmerk boven alles. Tijdens mijn loopbaan in de horeca heb ik genoten van een nauw teamverband en hier was ik wederom naar op zoek. Ik was op zoek naar een plek voor mij, in plaats van een nummer te zijn en deze plek heb ik sinds 2020 bij Tromp bemachtigd!

Jasper

Toen ik in 2016 bij Tromp binnenstapte met het idee om de presentatie van de panden naar een hoger niveau te tillen, had ik nooit gedacht dat er zo’n dreamteam zou ontstaan tussen mij en Maarten. Doordat wij onze creativiteit de vrije loop laten gaan, hebben we veel van elkaar geleerd en nog meer met elkaar gelachen. Elke opname is een feestje en elk huis is een droomhuis, met name door onze lens!

Ons team Bij Tromp Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Maarten Reinder Tromp

Beëdigd NVM Register Makelaar/Directeur

Janneke Walburg

Commercieel binnendienst medewerker

Simone Hooijberg

Commercieel binnendienst medewerker

Nicole de Bruin

Commercieel binnendienst medewerker

Jasper Stempels

Jasper Stempels

Vastgoedfotograaf/Videograaf