Maak kennis met…

Maarten

De tweede generatie in ons familiebedrijf. Vernoemd naar zowel de zeeheld Maarten Harpertszoon Tromp als de grootvader van mijn moeders kant, waardoor ik mij vanaf dag één MR kan noemen. Geboren in Purmerend op de dag van de laatste Elfstedentocht, daar grootgebracht, met name op de golfbaan aan de Westerweg, maar ook veel op kantoor in Middenbeemster te vinden. Na het atheneum in 2015 eindelijk “officieel” gestart in de makelaardij en in maart 2021 door de NVM beëdigd. Het hart van de Beemster is sinds 2018 mijn woonplaats, maar mijn hart was toen al aan de polder vergeven. Wat makelen mijn passie maakt is het persoonlijke contact, de prachtige (historische) panden en alle ins & outs die daarbij.

Janneke

Desondanks ik sinds 2000 werkzaam ben bij Tromp, zou ik mijn carrière niet kort kunnen samenvatten. Ik heb meerdere samenstellingen, marktomstandigheden en nu een transitie van vader op zoon meegemaakt. Eén ding bleef hetzelfde en dat is een vertrouwd gevoel zodra je onze lage drempel overstapt.  Wij zitten in een leuk dorp gevestigd, maar doen ook veel zaken in mijn woonplaats, Avenhorn/De Goorn.  Na 20+ jaar, kan ik nog steeds zeggen dat geen dag hetzelfde is geweest en dat is wat de makelaardij zo leuk maakt!

Nicole

Ik heb jarenlang gewerkt bij een groot bedrijf wat zich toespitst op de verhuur van commercieel vastgoed, maar ik miste de drang naar service en continuïteit in plaats van een winstoogmerk boven alles. Tijdens mijn loopbaan in de horeca heb ik genoten van een nauw teamverband en hier was ik wederom naar op zoek. Ik was op zoek naar een plek voor mij, in plaats van een nummer te zijn en deze plek heb ik sinds 2020 bij Tromp bemachtigd!

Jasper

Toen ik in 2016 bij Tromp binnenstapte met het idee om de presentatie van de panden naar een hoger niveau te tillen, had ik nooit gedacht dat er zo’n dreamteam zou ontstaan tussen mij en Maarten. Doordat wij onze creativiteit de vrije loop laten gaan, hebben we veel van elkaar geleerd en nog meer met elkaar gelachen. Elke opname is een feestje en elk huis is een droomhuis, met name door onze lens!

Willem

Na ongeveer 10 jaar een slagerij te hebben gehad in het centrum van Purmerend (het vak had ik van mijn vader geleerd), heb ik een aardige carrière switch gemaakt. Een slager wordt ouder, niet gouder…maar een makelaar is hoe grijzer hoe wijzer. Daardoor heb ik met heel veel plezier ruim 40 jaar het vak beoefend en heb ik mijn kennis over kunnen dragen op mijn zoon. L’histoire se répète. Tegenwoordig vervul ik mijn rol als Rentmeester met veel plezier, maar ben ik nog veel op kantoor te vinden. Van stilzitten gebeurt er niks

Annemieke

Soms leer je het één en specialiseer je je in het ander. Na een carrière als tandartsassistente, heb ik een korte uitstap gemaakt naar de makelaardij, waarna ik terecht kwam bij het notariaat. In de span van negen jaar heb ik eerst bij een kantoor in Purmerend gewerkt, waarna ik een goede job heb bemachtigd bij een kantoor in Amsterdam-Zuid. Dat kantoor had een 24-uurs economie, waardoor je soms moest blijven, ook als dat niet ging. Na de geboorte van mijn eerste kind (Maarten) ben ik daar gestopt en mij gaan toespitsen op het vastgoedbeheer. Tegenwoordig beheer ik onze beheersportefeuille twee dagen per week op kantoor, maar hoofdzakelijk vanuit huis. Van tanden naar stenen bleek een roeping!“

Ons team Bij Tromp Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Maarten Reinder Tromp

Beëdigd NVM Register Makelaar/Directeur

Janneke Walburg

Commercieel binnendienst medewerker

Nicole de Bruin

Makelaar o.g. - A-RMT

Willem Tromp

Rentmeester

Annemieke Tromp-Bakker

Vastgoedbeheer

Jasper Stempels

Jasper Stempels

Vastgoedfotograaf/Videograaf