Over ons

Welkom bij Tromp

Wij kunnen met ruim 40 jaar ervaring een boekwerk volschrijven over makelen, maar luisteren liever naar jouw verhaal.

Ga je verhuizen, wil je verbouwen of wil je beleggen in onroerend goed?

Ieder verhaal is anders, maar juist door onze jarenlange ervaring weten wij onze dienstverlening op iedere situatie te optimaliseren.Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars én de meest toonaangevende makelaarsgroep van Nederland; Garantiemakelaars. Met onze makelaarsgroep, bestaande uit ruim 60 kantoren, ontwikkelen wij nieuwe verkooptools, en kunnen wij door de kracht van het collectief andere veel gebruikte tools voor een aantrekkelijkere prijs aanbieden.

Wij bieden meer voor hetzelfde geld

Een greep uit onze verkooptools zijn onze onderscheidende presentatie o.a. met gepresenteerde video inclusief dronebeelden, “slimme” social media campagnes (maar zonder afroamkosten!) en indrukwekkende follow-up door marketing automation.
Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, werken wij wel met een online omgeving, maar houden persoonlijk contact hoog in het vaandel.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van aankopen, verkopen en taxeren van stolpboerderijen en exclusief onroerend goed, maar blinken daarnaast ook uit in de processen bij eengezinswoningen, appartementen, bouwgrond en meer!

We kenmerken ons door een persoonlijke en klantgerichte manier van werken. Onze opdrachtgevers worden nauw betrokken in alle facetten van het proces en tegelijkertijd geheel ontzorgd. Dat betekent zicht op de stand van zaken en een zorgeloos proces.

Met een team wat bestaat uit zowel doorgewinterde makelaars en young professionals zijn wij niet alleen op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied, maar lopen wij daar op vooruit. Dit vertaalt zich naar en optimale dienstverlening. Het gehele Tromp team zet zich in voor uw opdracht en heeft regelmatig contact met u over de voortgang. Zo profiteert u van al onze expertise welke wij in huis hebben. Laten wij het eens onder het genot van een kop koffie over jouw verhaal hebben en hoe wij het beste resultaat voor jou kunnen garanderen!

Ons team Bij Tromp Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Maarten Reinder Tromp

Beëdigd NVM Register Makelaar/Directeur

Annemieke Tromp-Bakker

Vastgoedbeheer

Janneke Walburg

Commercieel binnendienst medewerker

Simone Hooijberg

Commercieel binnendienst medewerker

Nicole de Bruin

Commercieel binnendienst medewerker

Jasper Stempels

Vastgoedfotograaf/Videograaf