Onze verkoopgaranties

Presentatiegarantie

Presenteren is een vak apart. Elk vak kent echte profs! Veel makelaars werken met grote ketens, getraind om snel op te leveren. Jammer genoeg vaak ten koste van de kwaliteit. Getrainde ogen zien hierbij de missers in de presentatie. Kijkers krijgen hierdoor vaak geen goed beeld bij jouw woning. De alom bekende “op de foto leek het groter”. Vanuit ons kwaliteitsoogmerk zijn wij daarom met getrainde ogen gaan werken: Jasper Stempels fotografie en video. Elke opdracht wordt samen met Jasper uitgevoerd, waardoor wij keer op keer kwalitatief maatwerk kunnen leveren. Foto’s waar aandacht aan is besteed, een gepresenteerde video waarin de ruimtes goed tot hun recht komen én de pluspunten van de woning worden benadrukt en een virtuele tour waardoor de kandidaat-koper op zijn gemak de woning digitaal doorloopt. Dat is de kracht van de samenwerking tussen professionals en de kracht van onze presentatiegarantie.

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoornummer kun je 24 uur per dag in contact komen met jouw Garantiemakelaar. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 9.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar.

Bezichtigingsgarantie

Tromp Garantiemakelaars staat voor je klaar. Niet iedereen heeft altijd de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat jouw verkoopmakelaar met je meedenkt om bezichtigingen te verzorgen. Als je weinig momenten hebt om te bezichtigen, dan zal jouw makelaar zijn best doen om dit alsnog mogelijk te maken.

Prijsgarantie

Jouw verkoopmakelaar van Tromp Garantiemakelaars snapt dat verwachtingen er zijn om overtroffen te worden. Wij beloven niet het beste resultaat, wij garanderen dat!

Tevredenheidsgarantie

Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs vragen we en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je huis met een goed gevoel verkoopt.