Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Tromp Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn ontzettend blij met Tromp Garantie makelaars. Naast het feit dat Maarten gewoon een ontzettend vriendelijke, toegankelijke en meedenkende makelaar is, verdiept hij zich in het pand, hij weet kenmerken van de omgeving en staat er elke rondleiding weer vol enthousiasme. Maarten heeft ook een mooi netwerk om zich heen, hij ontzorgt je echt als verkoper. De binnendienst schakelt snel, zorgt dat je als verkoper altijd op de hoogte bent van alle laatste ontwikkelingen rondom de verkoop. Je hebt als verkoper een fijn contact met het kantoor, geen vraag is teveel. Online is er sprake van een prachtige presentatie, je kunt echt met opgeheven hoofd het web op. En onderscheidend zijn, dat is echt heel belangrijk in deze tijd op de woningmarkt. Wij zijn dus ontzettend tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn ontzettend blij met Tromp Garantie makelaars. Naast het feit dat Maarten gewoon een ontzettend vriendelijke, toegankelijke en meedenkende makelaar is, verdiept hij zich in het pand, hij weet kenmerken van de omgeving en staat er elke rondleiding weer vol enthousiasme. Maarten heeft ook een mooi netwerk om zich heen, hij ontzorgt je echt als verkoper. De binnendienst schakelt snel, zorgt dat je als verkoper altijd op de hoogte bent van alle laatste ontwikkelingen rondom de verkoop. Je hebt als verkoper een fijn contact met het kantoor, geen vraag is teveel. Online is er sprake van een prachtige presentatie, je kunt hecht met opgeheven hoofd het web op. En onderscheidend zijn, dat is echt heel belangrijk in deze tijd op de woningmarkt. Wij zijn dus ontzettend tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Prima makelaar. Heel fijn om alles in jullie handen te kunnen leggen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tromp Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Tromp Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?