Ga naar inhoud

Te koop: appartement Oostdijk 13c 1461 DR Zuidoostbeemster

Verkocht o.v.

€ 425.000,- k.k.

Welkom bij één van de mooiste én meest unieke stolpboerderij van de Beemsterpolder. Om haar restauratie met prijzen bekroond en alom geliefd door voorbijgangers. Hoe mooi zou het zijn om daar te kunnen wonen?

Door het unieke restauratie- én her-ontwikkelproject is dat bij de Rijksmonumentale boerderij Broedersbouw opeens wel heel bereikbaar! Deze merkwaardige stolp is namelijk onderverdeeld in een negental appartementen. Wij bieden 13c aan, waarbij de C staat voor comfort, omdat het waarschijnlijk een label A heeft! (Rijksmonumenten zijn niet labelplichtig, dus er is geen energielabel aanwezig).

13c bevindt zich op een hele fijne plek in de boerderij, namelijk in de dars. De dars werd vroeger gebruikt om de hooikar naar binnen te rijden, maar tegenwoordig zet je jouw bolide onder de carport, of op één van de vele parkeerplaatsen. De locatie in de dars is bijzonder fijn, aangezien over het hele vlak glas is aangebracht. Vanuit de comfortabele en goed uitgeruste woonkeuken kijk je op die manier prachtig uit over de Oostdijk.

De indeling is bijzonder speels, daar het appartement is verdeeld over drie woonlagen; de woonkeuken, de woonkamer met opkamer (wat dienst kan doen als slaapruimte, home office of zithoek) en de hal met toilet om uiteindelijk bij de slaapkamer terecht te komen, welke een ruime inloopkast heeft in het kroonstuk van de boerderij en een doorgang naar de luxe badkamer.

De leefruimtes zijn uitgerust met vloerverwarming, welke per zone in te regelen is. Download onze brochure voor een uitgebreide beschrijving!
Waar veel appartementen inleveren op buitenruimte, is dat op deze locatie (misschien ook wel wat voor de hand liggend) ongeëvenaard. Het perceel is fraai ingericht met een boomgaard en een singel en ieder appartement heeft zijn eigen stukje tuin. Aangezien dit appartement deels op de parterre is gesitueerd is de tuin bij dit appartement aansluitend!

Schaapjes in de wei, de opkomende zon die boven de dijk uit komt kijken, dit is werkelijk een genot om te wonen!

Bijzonderheden:
– De prijs betreft “bieden vanaf”;
– Geheel gerenoveerd 18e eeuw Rijksmonument;
– Oplevering in overleg;
– Carport, berging én tuin aanwezig.

  • 86 m2
  • 1

Kenmerken Oostdijk 13c

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte86 m2
Inhoud270 m3

Bouw

SoortMaisonnette
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1742
Dak typeSchilddak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Oostdijk 13c

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod