Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Westeinde 109 1636 VD Schermerhorn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 750.000,- k.k.

Als jij op zoek bent naar een oerdegelijk, plat gezegd, kast van een huis op een fenomenale locatie, dan ben je bij Westeinde 109 in Schermerhorn aan het juiste adres! Gebouwd in 1990 in een landelijke stijl die perfect past binnen het charmante lint van het Westeinde én in sublieme staat van onderhoud verkeert!

Hoewel jong van leeftijd is de woning recentelijk goed verbouwd, waarbij de ruimte op de eerste etage is geoptimaliseerd en je daardoor drie ruime slaapkamers en de badkamer treft. Er is een fraai kantoor op de parterre gerealiseerd, die middels de wasruimte inpandig bereikbaar is. Daarbij is de keuken waanzinnig verbouwd, waardoor een rasechte leef keuken met prachtig uitzicht is ontstaan.

In de ruime woonkamer, v.v. tuingerichte serre, spelen licht en ruimte de hoofdrol en spreekt het ambacht binnen de woning boekdelen. Er is louter gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij op geen vierkante centimeter binnen de woning is bespaard.

Het leuke kleurgebruik binnen de woning, de indrukwekkende aanwezigheid van groen buiten de woning, de fijne veranda met berging en een super uitzicht over het water, de polder en de molens maken dit tot een waanzinnig geheel die je écht gezien moet hebben.

Een plek waar liefde bloeit, in verband met het samenwonen van de eigenaren van Westeinde 107 en 109 staan beide woningen te koop. Het geheel staat ook te koop.

  • 174 m2
  • 468 m2
  • 3

Kenmerken Westeinde 109

Overdracht

Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte468 m2
Woonoppervlakte174 m2
Inhoud638 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1990
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Westeinde 109

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.373

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

32%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod