Ga naar inhoud

Te koop: appartement Kerkstraat 15 1441 BL Purmerend

Verkocht

€ 350.000,- k.k.

Naar het verluiden van de lofzang van Wim Sonneveld, is het “stadje” van Purmerend prima middels de step te bereiken, maar verhuizen naar Kerkstraat 15 Purmerend, in hartje-stadje gaat nog makkelijker dan dat. Niet alleen per direct beschikbaar, maar ook turn-key op te leveren.

Stel: Je stapt bij het Tramplein uit de bus en wandelt door de winkelstraten van de stad, realiseert je vervolgens hoe fraai het wonen in de stad is en hebt totaal geen zin om maar ook een vinger uit te moeten steken naar zo’n woning. Dan kun jij na het nodige bezoekje aan de notaris, de sleutels van dit driekamer appartement op de begane grond in jouw handen gedrukt krijgen, hoef je de voordeur enkel nog van het slot te halen en dan kun jij wonen!

Daarnaast is de stad jouw speeltuin. De diverse uitgaans- en eetgelegenheden liggen aan jouw voeten, alsmede een modern winkelcentrum waarin zich de supermarkt (uiteraard op loopafstand) zich bevindt. Door haar geschiedenis als pendelstad, is er ook een uitmuntende verbinding (met het openbaar vervoer) met steden zoals Amsterdam, Zaandam, Hoorn en Alkmaar.

Mocht je opteren om het appartement leeg te laten opleveren, in plaats van turn-key, dan heb je even goed een benedenwoning tot jouw beschikking waar je zo in kunt. De afwerking is strak, modern en qua kleurstelling een allemansvriend.

Compleet gelijkvloers wonen, geen trap op – trap af of wachten op de lift. Aan alle kanten straalt dit appartement comfort uit.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 72 m2
  • 2

Kenmerken Kerkstraat 15

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte72 m2
Inhoud302 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1997
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kerkstraat 15

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

79.928

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

59%

20% NL

28%

20% NL

13%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod