Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Banning Cocqgracht 3 1445 BT Purmerend

Verkocht o.v.

€ 395.000,- k.k.

Voor eenieder die op een dag, hoogstwaarschijnlijk op jongere leeftijd, uitriep “Als ik later groot wordt, dan woon ik in een grachtenpand!”, hebben wij een bijzondere woning beschikbaar. Je hoeft voor dit aanbod niet naar onze hoofdstad af te reizen, alhoewel dat een koud kunstje is vanaf deze centrale en nabij de ambachtelijk genaamde winkelgelegenheid; “‘t Gildeplein”, gelegen woning. Deze woning is namelijk gelegen binnen de stadsgrenzen van de pendelstad.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

De gracht alwaar dit pand zich bevindt is vernoemd naar de zeventiende-eeuwse “Heer van Purmerlant en Ilpendam”, kortom in dit segment van het noordelijke stadsdeel van Purmerend woon je op stand. Aan voornoemde gracht, overigens in tegenstelling tot onze hoofdstad rijkelijk uitgerust met parkeergelegenheid, treffen wij een keurige rijwoning, waar sinds de bouw de nodige opwaarderingen zijn aangebracht.

In de strijd tegen onderhoud is de woning deels met kunststof kozijnen uitgevoerd. Hieronder vallen de ruim bemeten dakkapel aan de achterzijde van de woning, op de eerste etage, alsmede de voordeur, vanzelfsprekend op de parterre. Daarnaast is in de bijzonder diepe stadstuin onderhoud (nagenoeg) uitgesloten, is deze omringd door erfafscheidingen die storm-proof een nieuwe betekenis geven en is er aan de achtergevel voor warme zomerdagen een behoorlijk en elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht. De achtertuin heeft overigens ook een achterom, die uitmondt op de achter de tuin gelegen groenvoorziening met speelplein.

Laatstgenoemde in combinatie met een fijne woning met maar liefst vier slaapkamers, maakt dit huis bijzonder geschikt voor (jonge) gezinnen, maar ook voor andere (gezins)samenstellingen is de woning erg plezierig.

Aangezien de woning buitenom goed onder handen is genomen, hoef je bij de koop van deze woning je enkel nog te richten op hoe jij hier jouw woondroom kunt realiseren. Thans is de parterre onderverdeeld in een ruime hal met toilet, doorgang naar de woonkamer met gesloten keuken. De inbouwapparatuur van de keuken is vrij recent geplaatst en de keuken zelf is budget-vriendelijk te moderniseren.

Er gaat veel ruimte schuil in de woning, maar dat gaat in dit geval niet gepaard met hoge energielasten. De woning is namelijk voorzien van een energielabel “A”, wat in combinatie met de “A”-locatie aan de gracht, nabij de winkelvoorzieningen en een goede verbinding met “A”msterdam. De afgelopen opsomming maakt dit dus tot een ware “triple A listing”!

Bijzonderheden/verkoopvoorwaarden:
– De overdracht dient plaats te vinden bij notariskantoor Van Grafhorst Notarissen, in verband met verkoop op afstand;
– De aanwezige roerende zaken blijven achter in de woning;

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 113 m2
  • 139 m2
  • 4

Kenmerken Banning Cocqgracht 3

Overdracht

Vraagprijs€ 395.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte139 m2
Woonoppervlakte113 m2
Inhoud404 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1981
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Banning Cocqgracht 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

79.928

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

44%

20% NL

22%

20% NL

34%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod