Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Wilgerooslaan 43 1474 ST Oosthuizen

Verkocht

€ 425.000,- k.k.

De voormalige gemeente Zeevang is omstreeks 1970 na de samenvoeging van de oude gemeenten Beets, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen en Warder ontstaan en dat bleken de juiste ingrediënten voor een heerlijke woonomgeving te zijn. In het mooie Oosthuizen staat eveneens een woning met de juiste ingrediënten om een echte woondroom te zijn.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie!

Denk daarbij aan een relatief recent bouwjaar (1992), een grote aanbouw met vliering bij de voormalige garage, thans home-office en berging, een prachtige ligging op de hoek van de straat én aan het water, een zonnige tuin én een tiental zonnepanelen.

Andere ingrediënten zijn lichte leefruimtes en de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen inzichten te moderniseren. Daarentegen kom je zelden een woning tegen die modernisatie behoeft, maar wel alvast energielabel A heeft, zo weet je zeker dat je niet hoeft te investeren in zaken die je niet ziet (zoals isolatie), maar je meteen kunt richten op de leuke dingen, namelijk jouw droomkeuken en droombadkamer…en laat ons je één ding vertellen; dat zijn zaken waar je iedere dag plezier aan beleefd.

Nu hoef je in principe niets te doen om plezier te beleven op deze plek. Je woont hier mooi groen, aan breed water, nabij sportvoorzieningen, winkels, een basisschool én het ligt allemaal goed op de zon.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 92 m2
  • 338 m2
  • 2

Kenmerken Wilgerooslaan 43

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte338 m2
Woonoppervlakte92 m2
Inhoud392 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1992
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Wilgerooslaan 43

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

35.800

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

21%

20% NL

34%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod