Skip to content

Te koop: woonhuis Oosthuizerweg 80 1463 LP Noordbeemster

Verkocht

€ 750.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Noordbeemster Oosthuizerweg 80

Paardenliefhebbers opgelet!

Charmant en aandoenlijk vrijstaand huis voorzien van een gigantische, inpandig bereikbare schuur, opgedeeld in opslagruimte met grote openslaande deuren (geschikt voor bijvoorbeeld een vrachtwagen), verdeeld over twee lagen en aan de andere kant paardenvoorzieningen.

Het object is voorzien van een in 2017 gerenoveerde, gedraineerde paardenbak (20 x 40 meter), paddocks en een zestal boxen in het achterste deel van de groots gebouwde schuur.

Woning:
De woning heeft een aantrekkelijk uiterlijk, doordat deze deels is voorzien van pleisterwerk, maar waar optimaal van de samenkomst tussen binnen -en buiten wonen te genieten valt, is aan de tuinkant. Hier is het binnenleven van de lichte, ruim opgezette, open living samengebracht met het buitenleven door openslaande deuren naar de veranda met vlonder aan de tuin.

De woning heeft een drietal slaapkamers, een moderne badkamer en een comfortabele keuken, waar je kan koken op brongas! De brongasinstallatie is namelijk helemaal gerenoveerd, een kwestie van; tel uit de winst! De bijkeuken van de woning, die thans dienst doet als C.V.-ruimte biedt doorgang naar de gigantische schuur.

Schuur:
De imposante schuur is van groots formaat en biedt daarmee heel veel mogelijkheden! Op dit moment hebben wij opslag aan de ene zijde (deze kant is tevens voorzien van een verdiepingsvloer) en paardenvoorzieningen aan de andere zijde. We treffen hier een zestal keurig onderhouden paardenboxen en openslaande deuren naar de paddocks.

Perceel:
Het object is een waar “Beemsters Hoekje”. Het perceel loopt deels parallel aan de Oostdijk en is van groot, maar behapbaar formaat. Het perceel is toegankelijk middels een dam die “wel tegen een stootje kan”, deze is afsluitbaar met de recent geplaatste, openslaande, elektrische én op afstand bedienbare poort.
Het perceel wordt omringd door een windsingel met o.a. kersen -en appelbomen. Daarnaast treffen wij als “centerpiece” in de zonnige tuin een prachtige goudenregen, kenmerkend voor de “Gouden stek” die het is.

Als wij alle idyllische “verborgen” schoonheden van het perceel en het object benoemen, komt er geen einde aan deze tekst…dus kom vooral kijken en maak het mee!

Bijzonderheden:
– Op dit moment heeft het object een agrarische bestemming. Er is reeds een principeverzoek ingediend om de bestemming (deels) te wijzigen naar een woonbestemming.
– Meerdere keurig verzorgde paardenvoorzieningen
– Charmant onderhoudsvriendelijk woonhuis.
– Zonnig en goed onderhouden perceel eigen grond.

  • 110 m2
  • 7.720 m2
  • 3

Kenmerken Oosthuizerweg 80

Overdracht

Koopprijs€ 750.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte7.720 m2
Woonoppervlakte110 m2
Inhoud1.942 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1966
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Oosthuizerweg 80

Marktcijfers van Beemster

Gemiddelde verkoopprijs in Beemster

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Beemster

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Beemster

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Beemster

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Beemster

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Beemster

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod