Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Oosthuizerweg 53 1463 LN Noordbeemster

Verkocht o.v.

€ 450.000,- k.k.

Dat de Noordbeemster het kleinste is van de vier kernen betekent niet dat je er niet ruim kunt wonen, dat blijkt maar weer bij Oosthuizerweg 53 Noordbeemster. Daarnaast is sinds het bezoek van oud-president van de Verenigde Staten; Barack Obama het dorp op de kaart gezet.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie!

Het charmante polderhuis is gebouwd in de jaren ’30, nadien gesplitst en in alle jaren met veel liefde bewoond. Het aangepaste karakter van de woning toont dat het “goede grond is”, dat wil zeggen dat mensen aardig honkvast blijven. Is de woning niet (meer) groot genoeg? Dan bouwen wij aan, uit en bij.

Het dak van de aanbouw is in medio 1990 vernieuwd en geisoleerd.

Eén en ander gezien de locatie natuurlijk ook heel begrijpelijk. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde kijk je uit over landerijen én beschik je zelf over een royaal perceel van 525 vierkante meter. Een restaurant en busopstapplaats met lijnen naar Alkmaar, Hoorn, Purmerend en Amsterdam bevinden zich om de hoek.
Ons credo is: “een woonhuis kun je veranderen, maar de plek niet” en de plek kunnen wij in dit geval betitelen als “AA stand”.

Van zichzelf heeft de woning met grote aanbouw en bijgebouw (geheel inpandig middels een tussenbouw) alle ingrediënten om er een paleisje van te maken. Het laatste ingrediënt zou jij wel eens kunnen zijn!

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 128 m2
  • 525 m2
  • 3

Kenmerken Oosthuizerweg 53

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte525 m2
Woonoppervlakte128 m2
Inhoud508 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1930
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Oosthuizerweg 53

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

15%

20% NL

45%

20% NL

40%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod