Skip to content

Te koop: woonhuis Nekkerweg 4 1463 LA Noordbeemster

Onder optie

€ 795.000,- k.k.

Waanzinnig gerenoveerde en uitgebreide, vooroorlogse polderparel waar design, ruimte en sereniteit de hoofdrollen spelen. In de kroon van Unesco werelderfgoed De Beemster, dit stuk beter bekend als de Brongas Buurt, ligt deze alleszins comfortabele vrijstaande woning met bijgebouw (waarvoor eveneens een vergunning aanwezig is om uit te breiden conform de bij de presentatie gevoegde tekening).

Het energielabel spreekt tevens boekdelen over de verbouwwerkzaamheden die je NIET ziet, namelijk de geweldige mate van isolatie en de aanwezige (26) zonnepanelen.

De woning is ingericht als woonoord, met een heerlijke tuingerichte serre v.v. inbouwverlichting, glazen panelen waardoor de serre geheel geopend kan worden én als ster van de show het verwarmde, inpandige zwembad. Het zwembad kan tot 38 graden worden verwarmd waardoor deze ook in de winter gebruikt kan worden. Bovendien gaat er door de winter-bag geen warmte verloren. Het perceel grond van maar liefst 705 vierkante meter ligt afgezien van een klein stukje water naadloos aan het prachtige weidelandschap van de Beemsterpolder, met op heldere dagen uitzicht tot Purmerend en Zaandam. Door de ligging op het zonnige zuiden gaat geen dag on-genoten voorbij.

Binnenshuis slaan authenticiteit, minimalistisch design en moderne elementen de handen ineen. Op de parterre treffen we een opkamer met werkplek aan huis en de doorgang naar de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De stoere keuken en fijne eethoek bevinden zich tussen de serre en de opkamer in.

Op de etage treffen wij een riante slaapkamer met de originele dakconstructie, inclusief beschot in het zicht. Doordat de kap van bovenaf is geïsoleerd, kun je genieten van het karakter én moderne gemakken. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich een tweede badkamer.

Door de realisatie van het bijgebouw in de gepubliceerde bouwtekening zijn eveneens meer slaapkamers te realiseren. Zo is de woning uniek in zijn soort én ieder wat wils. Wat een prachtobject! Maak daarom snel een afspraak met één van onze makelaars!

  • 211 m2
  • 705 m2
  • 2

Kenmerken Nekkerweg 4

Overdracht

Vraagprijs€ 795.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte705 m2
Woonoppervlakte211 m2
Inhoud791 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1906
Dak typeTentdak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Nekkerweg 4

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

11%

20% NL

41%

20% NL

48%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod