Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Middenweg 36 1463 HC Noordbeemster

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 850.000,- k.k.

“Een woning die je gezien moet hebben” Als je enigszins jouw strepen hebt verdiend als Funda-fanaat, dan heb je deze zin ongetwijfeld geregeld de revue zien passeren.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie!

On-ironisch genoeg is dat bij deze bijzondere woning meer dan van toepassing, zo blijkt dit ook door de jaren heen het geval te zijn. Tijdens een Nieuwjaars-schoonmaak binnen ons kantoor kwamen wij een krantenknipsel uit 1982 tegen, waarin wij deze bijzondere woning voor het eerst tegenkwamen, daarbij de leus: “Bijzonder geschakeld woonhuis, uw bezichtiging meer dan waard”. Destijds het neusje van de zalm, de woning was immers pas een paar jaar oud.

In 2024 keerden wij terug en werden wederom blij verast door een woning die precies past in de tand des tijds. Destijds jaren ’80, nu jaren ’20 “and beyond”. Van ouds royaal, maar tegenwoordig van luxe en duurzame gemakken voorzien, uitgerust met een forse kavel eigen grond, diverse opstallen én een verwarmd zwembad. Hoewel al dat moderns weinig nostalgie oproept, doet de Beemster dat wel. De weilanden die het huis omringen, drooggelegd vanaf 1612 en sindsdien thuishaven voor vee, gewassen en tulpen. De charmante bistro op loopstand die thans restaurant “1612”, onder andere bekend van het bezoek van Barack Obama, huisvest en dan weer wat recenter; de uitmuntende verbinding met het openbaar vervoer op korte afstand.

Centraal wonen, toch groen en ruimtelijk, semi-vrijstaand maar uitermate duurzaam en luxe. Dit allemaal binnen één adres, ja dat moet je toch eens gezien hebben.

Daarnaast bijzonder ruim en voor meerdere doeleinden geschikt; vijf slaapkamers, twee woonkamers en twee badkamers. Bedrijvigheid aan huis, dubbele bewoning of een stek-bij-uitstek voor grote of samengestelde gezinnen. “This is the place to be”. Daarnaast zijn er diverse opstallen, waaronder een overkapte lounge, berging en sportruimte. Indien de autolader wordt overgenomen is het eveneens mogelijk om een elektrische auto op te laden.

Zonnepanelen, een oprit voor meerdere auto’s, een veranda voor een heerlijke barbecue, een woonkamer met sfeervolle haard voor een filmavond, een woonkeuken voor de gastronomisch-getalenteerde, zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Kortom; “Een woning die je gezien moet hebben”.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 175 m2
  • 1.190 m2
  • 6

Kenmerken Middenweg 36

Overdracht

Vraagprijs€ 850.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.190 m2
Woonoppervlakte175 m2
Inhoud725 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1974
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Middenweg 36

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod