Skip to content

Te koop: woonhuis Middenweg 73 1462 HD Middenbeemster

Verkocht

€ 725.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Middenbeemster Middenweg 73

Architectonische schoonheid, een alleszins modern interieur, vrij uitzicht voor en achter, een goede verbinding met het openbaar vervoer en gelegen op korte afstand van de dorpskern van Middenbeemster.

Het klinkt als een onhaalbaar schoonheidsideaal, maar het is een opsomming van een greep uit de vele pluspunten van Middenweg 73 in Middenbeemster.

Dit semi-vrijstaande landhuis is gelegen op een prachtige locatie aan de Middenweg van de Beemsterpolder. Vanuit de achtertuin op het zonnige westen heb je over eindeloze meters aan (blijvend) grasland uitzicht tot aan de Johannes de Doper kerk gelegen aan de Jisperweg.

Aan de voorzijde heb je een aardige lap groen in bezit, waardoor je eveneens kan beschikken over een royale oprijlaan voor meerdere auto’s. Binnen parkeren kan ook in de vrijstaande garage, welke is voorzien van een grote bergzolder en zonnepanelen. Voor de echte liefhebber van comfort is een prachtige veranda achter de garage gelegen, deze is geheel afsluitbaar, voorzien van elektra en een heuse buitenkeuken.

Hoewel de buitenkeuken van alle gemakken is voorzien, is kokerellen in de grote woonkeuken binnenshuis, gelegen aan de voorzijde van de woning, allesbehalve een straf. Hoewel de woning vrij recent (in 2007) is gebouwd, is hij omstreeks 2018 geheel gemoderniseerd, maar ook vergroot middels een riante aanbouw aan de achterzijde van de woning.

De woning beschikt verder over een drietal slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping, een grote tuingerichte woonkamer, een handige werkplek en een prettige kelder. Indien meer bergruimte aangewend dient te worden, dan ontleent de vliering hier zich uitstekend voor.

De gehele begane grond is bovendien voorzien van vloerverwarming, in combinatie met moderne, grote vloertegels. Daarnaast maakt detailwerk, zoals het fraaie wandmeubel in de woonkamer en de hoge massieve deuren het plaatje compleet, zodat je niks aan te merken kan hebben.

Wij hebben wel wat op te merken, namelijk dat je zo snel mogelijk een afspraak moet maken met één van onze makelaars, want dit soort buitenkansen maak je zelden mee!

  • 132 m2
  • 602 m2
  • 3

Kenmerken Middenweg 73

Overdracht

Vraagprijs€ 725.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte602 m2
Woonoppervlakte132 m2
Inhoud479 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2007
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Middenweg 73

Vergelijkbaar woningaanbod