Skip to content

Te koop: woonhuis H.M. van Randwijklaan 44 1462 XS Middenbeemster

Verkocht

€ 750.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Middenbeemster H.M. van Randwijklaan 44

Zodra je de serre bovenop (ja, dat lees je goed) de inpandige garage ziet verschijnen, weet je dat er op een geweldige manier gedag is gezegd tegen conformiteit. Sommige mensen geven karakter aan een huis, maar soms geeft een huis karakter aan de mens.

De basis voor het ontwerp is de “dwarskapper”, een veel voorkomend ontwerp, want de Welstandcommissie van 1995 had ook een zegje, maar wie goed naar de zichtlijn van de gevel volgt ziet dat er stiekem een speelse interpretatie aan is gegeven, door het uitwijken van de zijgevel en het feit dat de woning een tikkeltje brutaal op zijn perceel staat. Recht toe recht aan is, hoewel je het met een vlugge blik vanaf de Rijperweg misschien niet direct ziet, hier een beetje als vloeken in de kerk. Dit zal je duidelijk worden, wanneer je aankomt bij de entree van de woning. Juist daar toont het ontwerp zijn ware gezicht!

Hoewel vrijpostig vormgegeven is de woning ontworpen met respect voor aloude basiswaarden als licht; door middel van de vele lichtstraten, grotendeels uitgevoerd met HR++ glas, ruimte; de woning beschikt o.a. over een inpandige garage, kantoor/hobbykamer, grote living en vergrote open woonkeuken, en comfort; de woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming, goed geïsoleerd (energielabel B) en de keuken is gelegen in een prachtige serre (aangebouwd in 2000).

De woning beschikt over een heerlijke tuin rondom, met de voorzijde van de woning gesitueerd op het zuiden. Achter de woning tref je een heerlijke zit bij de vijver, waarin je je in jouw eigen bubbel kan begeven. De ligging is daarnaast noemenswaardig. De woning ligt centraal met de dorpskern en al haar voorzieningen binnen handbereik en tegelijkertijd in een rustig hofje met enkel bestemmingsverkeer. Hierdoor heb je én alles om de hoek én een oase van rust.

Voor de uitgebreide omschrijving en aanvullende gegevens kunt u via de button de verkoopbrochure downloaden.

  • 137 m2
  • 630 m2
  • 3

Kenmerken H.M. van Randwijklaan 44

Overdracht

Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte630 m2
Woonoppervlakte137 m2
Inhoud630 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1995
Dak typeSamengesteld dak
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging H.M. van Randwijklaan 44

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod