Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis H.M. van Randwijklaan 20 1462 XS Middenbeemster

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.050.000,- k.k.

Met gepaste trots en enthousiasme biedt Tromp Garantiemakelaars deze vrijstaande patriciërswoning op een zeer begerenswaardige locatie aan binnen het dorp wat wij als lokaal makelaarskantoor een warm hart toedragen.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Toen ons kantoor eind jaren ’90 de zelfbouwkavels verkocht, durfden wij niet te dromen dat een woning van deze proporties gebouwd zou worden. Aan de gouden rand van Middenbeemster, de H.M. van Randwijklaan, is door architect Cornelis de Jong en aannemersbedrijf De Jongh Ursem een bijzonder fraaie villa opgericht in opdracht van onze opdrachtgevers. Zoals goede grond betaamt, koopt u deze woning van de eerste eigenaren!

Of je de woning schakelt onder de bourgeoisie of de aristocratie, een woning van aanzien is het zonder meer! Daarnaast is de woning in tegenstellig tot menig “historisch” patriciërsonderkomen voorzien van een groot, aangebouwd “motorhome” in completering op het ruime oprijpad. De garage is inpandig bereikbaar en voorzien van een etage, waar zich een multifunctionele ruimte bevindt.

De gebruiksdoeleinde-rijke ruimte is een fraaie aanvulling op de woning, welke behoudens voornoemde ruimte, een viertal slaapkamers kent. Dit aantal omvat onder meer de slaapkamer op de parterre, welke is voorzien van een badkamer en-suite. De etage met de drie resterende slaapkamers kent hun eigen badkamer, eveneens op die etage gesitueerd.

Afgezien van een klassiek, maar nu blijkt tijdloos exterieur, treffen wij binnenshuis een mooi tal van moderne gemakken. Denk hierbij aan een goede mate van isolatie (energielabel B, welke met zonnepanelen eenvoudig naar “A” te promoveren valt), vloerverwarming en open leefruimtes.

De leefruimtes zijn bovendien prachtig verbonden met de buitenruimte, te weten een royaal perceel van zeshonderd vierkante meter. Neem bijvoorbeeld de living, deze heeft openslaande deuren naar de achtertuin, welke op het zuidoosten is gesitueerd.

De villa is overigens prettig gelegen ten opzichte van de voorzieningen van het dorp. De supermarkt, bakker, slager en overige winkelgelegenheden bevinden zich op korte loopafstand.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 187 m2
  • 600 m2
  • 4

Kenmerken H.M. van Randwijklaan 20

Overdracht

Vraagprijs€ 1.050.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte600 m2
Woonoppervlakte187 m2
Inhoud729 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1996
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging H.M. van Randwijklaan 20

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod