Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis De Lepelaar 22 1462 ED Middenbeemster

Verkocht

€ 415.000,- k.k.

In de charmante en stolpenrijke Beemsterpolder vind je veel verwijzingen naar de boerderijen in het landschap. Straatnamen zoals De Eenhoorn en De Lepelaar zijn de dorpskern van Middenbeemster niet onbekend, en hun naamgevers bevinden zich veelal op korte afstand.

Bekijk ook zeker de gepresenteerde woningvideo voor meer informatie en minder leeswerk!

De Lepelaar is wellicht één van de bekendste, historische en monumentale stolpboerderijen aan de Middenweg. Ruim opgezet, omgeven door groen en met voorzieningen nabij; een terechte naamgever voor deze straat in Middenbeemster.

De hectares weiland vertalen zich “binnen de bordjes” tot ruime percelen, groenvoorzieningen te over en diverse speelplaatsen/tuintjes en de vele kubieke meters inhoud onder de rieten kap vertalen zich tot veel kubieke meters woonplezier onder een goed geïsoleerd pannendak.

Eén van die woningen aan De Lepelaar, mogen wij jou met veel enthousiasme te koop aanbieden. Een prachtige hoekwoning op nummer 22; aan de achterzijde voorzien van een ruime aanbouw, daarachter een zonnige tuin op het zuidoosten en binnenshuis een goed aantal woonmeters.

Hij is verdeeld over drie woonlagen, met op zolder een ongekend grote kamer met imposante open nok (met de mogelijkheid tot het realiseren van een vliering, over de gehele breedte of met vide), daaronder een woonlaag met twee (voorheen drie) ruime slaapkamers en een nette, neutrale badkamer en op de begane grond een prachtig lichte uitgebouwde woonkamer met bijkeuken, open keuken aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterkant.

Door de erker aan de voorzijde, de ramen aan de zijkant door de hoekligging en de goede oriëntatie op de zon kan het licht ook op een donkere dag overdag uitblijven en door de goede isolatie (energielabel B) hoef je niet kostbaar te stoken.
Met recht vernoemd naar een prachtige buitenplaats, maar dan met het gemak van de dorpskern (en aanzienlijk minder onderhoud).

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 136 m2
  • 159 m2
  • 3

Kenmerken De Lepelaar 22

Overdracht

Vraagprijs€ 415.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte159 m2
Woonoppervlakte136 m2
Inhoud460 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2000
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Foto's en video's door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Bewoners en vrienden aan het woord

"Een prachtige, ruime hoekwoning met veel licht. Een huis met mogelijkheden in een fijne omgeving."

De bewoner

Ligging De Lepelaar 22

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod