Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Cornelis ten Hoopestraat 26 1462 KN Middenbeemster

Verkocht

€ 575.000,- k.k.

Let op: het betreft hier een koopsom van € 575.000,- k.k.

Voor sommige parels moet je echt heel goed zoeken, maar op steenworp afstand van de charmante dorpskern van Middenbeemster, springt deze twee-onder-een-kapwoning meteen in het oog.

De woning is sinds 2018 namelijk grondig verbouwd, waarbij kosten noch moeite bespaard zijn gebleven. De gevel (oorspronkelijk uit 1969) oogt als nieuw, aangezien deze gereinigd, geïmpregneerd én opnieuw gevoegd is, de woning is fors uitgebreid door middel van een achteruitbouw van maar liefst vier meter (2018) en een dakkapel over de gehele breedte (2020).

De tweekapper is bovendien goed onderhouden en luxueus afgewerkt. De woning beschikt normaliter over een straatgerichte woonkamer, maar die ruimte huist nu de luxe woonkeuken met spoeleiland, diverse inbouwapparatuur en als eyecatcher een fraai vrijstaand fornuis. De gehele parterre is voorzien van vloerverwarming, de woonkamer is uiterst ruim én beschikt over openslaande tuindeuren. De woning beschikt ook over een ruime bijkeuken die fungeert als voorraadkast (maar dan letterlijk walk-in!)

De woning beschikt op de eerste etage over drie ruime slaapkamers, wederom keurig afgewerkt en voorzien van luxe hoge deuren. De hoofdslaapkamer is momenteel voorzien van een grote inloopkast, wat voorheen een slaapkamer was. Doordat deze kamer ook vanuit de overloop nog te bereiken is, kun je de oorspronkelijke indeling makkelijk terugbrengen als dat de voorkeur heeft. De derde slaapkamer is in gebruik als werkkamer, aangezien de woning beschikt over een ruime zolderslaapkamer.

De badkamer is voorzien van een uiterst ruime inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Naar wens bestaat de mogelijkheid om de badkamer uit te breiden.

De goed bemeten achtertuin op het noordoosten kent een hoop zonuren, waardoor schaduw opzoeken ook wel fijn is. Hieromtrent is een veranda gerealiseerd.

Zoals je aan het energielabel (C) kunt zien is de woning goed geïsoleerd en door de aanwezige zonnepanelen zit je ook daar laag in lasten. Doordat de woning eveneens is voorzien van airconditioning zou je ondersteunend elektrisch kunnen verwarmen!

Een woning die je echt moet zien!

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins & outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 132 m2
  • 257 m2
  • 4

Foto's en video's door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Cornelis ten Hoopestraat 26

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod