Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis De Streek 21 8245 EA Lelystad

Verkocht

€ 950.000,- k.k.

Living the American Dream! Alles lijkt groter in de Verenigde Staten; de steden, de huizen, de monden en de mensen. Maar in “The City of Lilly’s” bieden wij de mogelijkheid om met Amerikaanse proporties te wonen in ons kikkerlandje.
Met bijna 700 vierkante meter eigen grond, acht parkeerplaatsen en een villa van bijna 340 vierkante meter woonoppervlakte kun je hier letterlijk ruim in jouw jasje leven.

Na het zien van de foto’s en de gepresenteerde video (vergeet die vooral niet te bekijken!) kun je je voorstellen dat deze vrijstaande villa in de geliefde wijk “De Streek” bekend staat als “Het Witte Huis”. Daarentegen staat dit witte huis (gelukkig) in de verkoop bij Tromp en niet bij Trump.

Wat mag jij verwachten van deze villa; simpel gesteld ruimte, comfort, vloerverwarming met zoneregeling, zes slaapkamers (waarvan één op de begane grond), twee woonkamers, twee badkamers, een royale woonkeuken en…hadden wij het woord “ruimte” al laten vallen?

De vrijstaande woning is fraai onderverdeeld in drie woonlagen met lichte leefruimtes, een veelvoud aan openslaande deuren, luxe en comfort. Op de parterre treffen wij de voornoemde twee woonkamers, luxe woonkeuken, grandioze entree met vide (met een vrije hoogte van 5.25 meter), een slaapkamer, bijkeuken c.q. wasruimte en diverse doorgangen naar de royale achtertuin.

De eerste etage behelst een viertal slaapkamers, waarvan twee met extra bergruimte, een separaat kantoor en een badkamer voor “algemeen gebruik”. De dame en/of heer des huizes betrekken uiteraard de hoofdslaapkamer met luxe badkamer en-suite, alsmede een ruime inloopkast en openslaande deuren naar het zonneterras.

De tweede etage kost in Amsterdam gemiddeld zo’n € 600.000,-, want met ca. 60 vierkante meter zou je dit praktisch als luxe appartement kunnen beschouwen. Thans is het één ruimte onderverdeeld in een lounge en slaapkamer (beiden voorzien van een televisieaansluiting).

Amerikanen worden veelal beschouwd als “over the top”, gelukkig staat deze villa in ons nuchtere Nederland. Waar wij overigens ook weten dat royaal wonen, simpelweg ongekend fijn is. Gun jezelf dit woongenot!

  • 337 m2
  • 683 m2
  • 6

Kenmerken De Streek 21

Overdracht

Vraagprijs€ 950.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte683 m2
Woonoppervlakte337 m2
Inhoud1.555 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1998
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Foto's en video's door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Bewoners en vrienden aan het woord

"Zeer leuke mensen in de straat Iedereen staat in contact met elkaar via een app of tijdens gesprek als je de hond uitlaat. Maar ook het bos is dicht bij met natuur gebied en je ziet hier diverse vogels runderen noem maar op. En als je wil winkelen bataviastad is dichtbij en ook het centrum of je nou met de fiets doet of met de auto. Alles is centraal gelegen van de woning."

Brenda Boode

Ligging De Streek 21

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

76.937

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

14%

20% NL

32%

20% NL

55%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod