Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Amsteldiep 42 8223 XM Lelystad

Onder bod

€ 275.000,- k.k.

Let op: het betreft hier bieden vanaf € 275.000,- k.k..

Flevoland staat ook wel bekend als het “Nieuwe Land” voor de gemiddelde Nederlander. Land maken waar water was, met als eindproduct een streek waar alle kansen nog open lagen. Een lonkend gevoel van de Hollandse tegenhanger van “The American Dream” zou je het haast kunnen noemen.

Tromp Garantiemakelaars biedt je een eindwoning op ZEER royaal perceel aan waar de kansen zeker voor het oprapen liggen, terwijl je buitenshuis (afgezien van de tuin en disclaimer; voor zover bekend) niets meer hoeft te doen, daar deze woning geheel is voorzien van kunststof kozijnen en gevelbekleding!

Met energielabel C, kan deze woning zich ook schikken bij de energiezuinige woningen, waar met een kleine aanpassing (of toevoeging van zonnepanelen) een label A ook voor het oprapen ligt. De gemiddelde tussenwoning in Nederland (met een aanzienlijk kleiner perceel) kost al snel € 400.000,- of meer, dus je kan bij deze buitenkans jouw geluk niet op. Eerlijkheidshalve, er moet wel wat gebeuren…maar dan heb je ook echt wel wat!

Het is een woning voor de aanpakker, de doener, de alleskunner of de opportunist die weet wat de gouden kansen zijn.
Een gouden kans, helemaal voor iemand met gouden handen!

De woning is verdeeld over drie woonlagen, waarbij je door de rechte gevels geen meter mist! Daarnaast is er een ruim oprijpad aan de zijkant aanwezig, geniet je vanuit je openslaande deuren van een achtertuin van grofweg 80 vierkante meter en beschik je over een handige stenen berging aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
-De woning wordt verkocht namens erfgenamen. Hiermede is de as-is where-is clausule van toepassing. Dat wil zeggen dat de woning wordt verkocht waar hij staat, zoals hij daar staat. Wij raden altijd aan om je te laten adviseren/bij te laten staan door jouw NVM-aankoopmakelaar! Als je niet weet waar je moet beginnen, helpen wij je graag op weg!
-De overdracht van de woning zal plaatsvinden bij Hak & Rein Vos Notarissen te Lelystad.

  • 109 m2
  • 252 m2
  • 4

Kenmerken Amsteldiep 42

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte252 m2
Woonoppervlakte109 m2
Inhoud375 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Amsteldiep 42

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

76.937

Vergelijkbaar woningaanbod