Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kanaaldijk 78 1121 NZ Landsmeer

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.450.000,- k.k.

***OPEN HUIS***
TIJDENS HET OPEN HUIS OP ZATERDAG 1 OKTOBER 2022 KUNT U DEZE WONING TUSSEN 11.00 EN 15.00 UUR BEZICHTIGEN, HIERVOOR HOEFT U GEEN AFSPRAAK TE MAKEN!

Van jongs af aan waren wij al dol op sprookjes, maar als je leest: “Er was eens een prachtig landelijk gelegen vrijstaand object, op slechts 5 kilometer afstand van Amsterdam (Noord), voorzien van circa 200 vierkante meter woonoppervlakte, een duivelse goed volume van 666 kubieke meter met twee vrijstaande bijgebouwen én een grote bedrijfsloods” dan lees je geen sprookje, maar de beschrijving van Kanaaldijk 78 in Landsmeer.

Dit prachtige exclusieve object beschikt naast een ruime dosis woonruimte en -genot over een drietal vrijstaande bijgebouwen, een ruime plantenkas en een mooi perceel grond van ca. 1.650 vierkante meter. Wellicht ten overvloede lichten wij ook graag toe dat de woning aan alle kanten omringd is door weiland, uitkijkt op het kanaal en een uitzicht met ondergaande zon (dus het westen)!

Een object wat door zijn ruimte niet alleen voor meerdere gezinssamenstellingen is geschikt, maar ook om wonen en werken te combineren. In de forse uitbreiding uit 1995 huist namelijk momenteel een grote kantoorruimte met een eigen verdieping voor een extra kamer of opslag. Daarnaast zijn de bijgebouwen uitermate geschikt voor een invulling als B&B, atelier of webwinkel.

Het huis wat ooit startte als een vooroorlogs woonhuis is uitgegroeid tot een prachtig geheel waar je na een drukke werkdag de rust weer voelt wederkeren. Een heerlijke plek om te tuinen, te genieten en te hobbyen wat allemaal samenkomt op één perceel.

Door de vele uitbreidingen en aanpassingen aan het landhuis blijft de woning je met zijn speelse indeling verrassen. Iets wat je het beste zelf kan ondervinden tijdens een bezichtiging! Maak daarom snel een afspraak met één van onze makelaars!

Voor de volledige omschrijving raden wij je aan de brochure te downloaden en uiteraard de gepresenteerde woonvideo te kijken!

OPTIE: verkoop van alleen de woning met twee bijgebouwen op circa 1000 m² eigen grond (dus zonder de bedrijfsloods) is mogelijk.

  • 194 m2
  • 1.645 m2
  • 4

Kenmerken Kanaaldijk 78

Overdracht

Koopprijs€ 1.450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.645 m2
Woonoppervlakte194 m2
Inhoud666 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1933
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging Kanaaldijk 78

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod