Skip to content

Te koop: woonhuis Serpeling 36 1633 DM Avenhorn

Onder optie

€ 235.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Avenhorn Serpeling 36

Het betreft een bieden vanaf prijs € 235.000,-.

Het gemak van een eengezinswoning, maar zonder de periodieke schilderwerkzaamheden, het bijhouden van een reservepotje voor grotere uitgaven, het afsluiten van een opstalverzekering en andere zaken die normaliter bij het kopen van een huis komen kijken.

Hoe kan dat? Serpeling 36 in Avenhorn is eigenlijk een appartement! Want ja, een appartement en een flat zijn twee heel verschillende dingen. Doordat dit deel Serpeling deel uitmaakt van het winkelcentrum Vijverhof, is het hele complex opgedeeld in appartementsrechten, in plaats van dat deze kadastraal gesplitst zijn. We kunnen je dus geen grond, maar gebruikrecht aanbieden én dat brengt de gemakken van een Vereniging van Eigenaars met zich mee!

De woning heeft een leuke speelse indeling, is goed geïsoleerd en heeft de voorzieningen van het winkelcentrum in dit geval letterlijk op steenworp afstand.

Op de begane grond tref je de ruime hal met de doorgang naar de inpandige berging, de wasruimte welke tevens is voorzien van de C.V. installatie en tot slot treffen wij op deze laag een onmisbaar item; de werkkamer.

De leefruimtes bevinden zich op de eerste etage, hier tref je een lichte woonkamer met open keuken. Deze ruimte is voorzien van openslaande deuren met een frans balkon.
Technisch gezien een halve verdieping hoger zal je de twee ruime slaapkamers, het separate toilet en de badkamer v.v. inloopdouche en wastafel vinden.

Een ideale woning voor de starter, maar met totaal drie kamers ook prima geschikt voor een jong gezin!

Bijzonderheden Vve: de Vve kosten bedragen € 157,78 per maand.

Dak:
Het dak van het gehele complex zal in de nabije toekomst compleet worden vervangen. De aanvullende kosten die daarbij gemoeid zijn, zijn reeds volledig voldaan door de verkoper. Indien de kosten onverhoopt hoger uitvallen dan het reeds betaalde bedrag, dan is verkoper hieromtrent niet aansprakelijk.

Schilderwerk:
Bij de thans geplande schilderbeurt van het complex (regulier onderhoud) zullen de rode kozijnen van het deel gelegen aan de Serpeling wit geschilderd worden.

  • 83 m2
  • 66 m2
  • 3

Kenmerken Serpeling 36

Overdracht

Vraagprijs€ 235.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte66 m2
Woonoppervlakte83 m2
Inhoud352 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2002
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Serpeling 36

Vergelijkbaar woningaanbod