Skip to content

Te koop: appartement Vondelstaete 550 1814 MJ Alkmaar

Verkocht o.v.

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alkmaar Vondelstaete 550

Let op, het betreft hier een koopsom van € 339.000,- k.k.

Riant appartement v.v. roemrijk uitzicht, een eigen parkeerplaats en een inpandige garagebox met een indrukwekkende hoogte!

Een flatgebouw kunnen wij het niet noemen, met deze statige uitstraling, levensloopbestendige faciliteiten en riante appartementen, krijgt dit gebouw de benaming: “Staete”.
Velen van u, zal het wellicht niet weten, maar de benaming “Staete”, dateert van de zestiende eeuw. Dit woord verwees naar een landgoed, landhuis of een slot.

Nu is dat laatste hier bijzonder toepasselijk, gezien de robuustheid van het complex.

Op de vierde etage van het Alkmaarse Kasteel Vondel, ligt dit ruime appartement, o.a. voorzien van een drietal ruime slaapkamers en een badkamer van comfortabele afmeting, voorzien van een bad, douchehoek en wastafel met meubel.

Met het prachtige uitzicht vanaf het overdekte balkon, voelt u zich de koning of koningin te rijk (komen wij toch weer terug op dat Slot).

Het balkon is te betreden vanaf de masterbedroom en de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en heeft een directe verbinding naar de half open keuken.

De garage treffen wij logischerwijs op de begane grond alwaar gelegenheid voor het parkeren van een auto, daarnaast kunt u tevens een auto parkeren op de parkeerplaats welke zich bevindt op het parkeerterrein bij het complex. Het complex is voorzien van een trappenhuis en een lift, elektrisch bediende deuren en een up-to-date intercomsysteem met videodisplay.

Service kosten € 149,85, ramenlappen € 21,00 voorschot water € 10,00

  • 93 m2
  • 3

Kenmerken Vondelstaete 550

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte93 m2
Inhoud292 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1993
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vondelstaete 550

Vergelijkbaar woningaanbod