Het is geen broodje wat je (ver)koopt, dat weten wij maar al te goed!
Tromp Garantiemakelaars is al bijna 45 jaar een bekend gezicht in het prachtige buitengebied van de Beemsterpolder, het West-Friese Avenhorn/De Goorn, het stadse Purmerend en omstreken zoals de voormalige gemeentes Zeevang en Graft-De Rijp en is door de jarenlange ervaring geen markt onbekend.

 

Het kantoor is in 1978 opgericht door Willem Tromp als “Beemster Vastgoed” en door ons luisterend oor naar de klant, transparant en helder advies, een goede commerciële instelling en laagdrempelige approach uitgegroeid tot een gerenommeerd makelaarskantoor. Na een mooie carrière in het makelaarsvak heeft Willem zich volledig toegelegd op het Rentmeesterschap, mede door de intrede van zoon Maarten in 2015, die het bedrijf vervolgens in 2021 heeft overgenomen. De intrede van een jongere generatie zorgt vaak voor nieuwe ontwikkelingen, in dit geval de online pressence van het kantoor.

 

Achter team Tromp schuilt enthousiasme, deskundigheid en een meer dan gezond streven naar het beste resultaat én de beste ervaring voor onze klantenkring. Als familiebedrijf zijn wij gedreven door continuïteit. De drang naar voortbestaan zorgt nu eenmaal voor een betere dienstverlening dan enkel een winstoogmerk. Verdienen doen wij natuurlijk graag, maar wij verdienen voor jou!

 

Verkopers in hart en nieren, maar daarnaast een goede sparringpartner voor een aan te kopen woning. Wij zijn van alle (vastgoed)markten thuis, waaronder monumentale objecten, stolpboerderijen, exclusief of juist incourant vastgoed. Elke casus is anders, maar elke uitkomst is hetzelfde; tevredenheid. Dat is de tevredenheidsgarantie van Tromp Garantiemakelaars!