Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zuiderpad 83 1461 BS Zuidoostbeemster

Verkocht

€ 475.000,- k.k.

Deze woning is direct verkocht! Ben jij ook op zoek in de Beemster? Via onze website kun je een vrijblijvend zoekprofiel aanmaken!

In het aandoenlijke straatje “Zuiderpad” in de Zuidoostbeemster mogen wij jou een woning aanbieden waar je zowel je jas op kunt hangen en wonen maar, als ruimte hebt voor misschien wel een hele specifieke hobby of bedrijvigheid aan huis! Een net-naoorlogse woning met moderne gemakken, charme van weleer en een ideale plek om jouw wooncarrière te starten!

De woning is gelegen op een fijne hoek, met daardoor een uitzonderlijk perceel eigen grond. Hier kun je behalve genieten van de zonnige tuin op het zuiden, maar aan de voorzijde bijvoorbeeld ook een auto parkeren. De auto heb je echter niet snel nodig, want je zit op loopafstand van het voorzieningen-rijke centrum van Purmerend én je hebt een hele goede verbinding met Amsterdam, Hoorn en Alkmaar met het openbaar vervoer. Pak je de auto wel, dan zit je in een handomdraai op autosnelweg A7.

Dat is echter niet het enige wat wonen in de Zuidoostbeemster zo ongelofelijk charmant maakt. Wanneer je het klinkerstraatje binnen komt rijden, denk je snel terug aan een simpelere tijd, waarin je opkeek van een auto in de straat. Binnenshuis valt er van die “oude sfeer” nog het nodige te proeven, zonder dat je inlevert op woongenot.

De prachtige eikenhoutenvloer, de handgemaakte keuken en het balkenplafond maken de woning ongelofelijk charmant. Daarnaast hebben de living en de open keuken een behoorlijke vrije hoogte (al helemaal voor die tijd), wat toch weer modern aanvoelt. De royale openslaande deuren spelen hierin uiteraard ook parten.

Op de etage treffen wij drie kamers, waarvan twee slaapkamers, een moderne badkamer met wasruimte en de derde kamer kan prima dienst doen als kantoor aan huis. Hierin tref je een vaste trap naar wat voorheen de bergzolder was. Hier zit nu een gave loft, waardoor je de zolder kunt benutten als extra slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Zonnepanelen aanwezig;
– De feitelijke erfgrens wijkt af van de kadastrale grens, maar komt overeen met de grens zoals gemeten tijdens de splitsing van het perceel;
– Oplevering in nader overleg;

  • 92 m2
  • 265 m2
  • 3

Kenmerken Zuiderpad 83

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte265 m2
Woonoppervlakte92 m2
Inhoud450 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1947
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zuiderpad 83

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

34%

20% NL

37%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod