Skip to content

Te koop: appartement Oostdijk 13F 1461 DR Zuidoostbeemster

Verkocht

€ 398.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zuidoostbeemster Oostdijk 13F

Er bestaan honderden appartementen in onze omgeving, maar er is maar één Oostdijk 13F!

Zelfs binnen het “complex”, de imposante stolpboerderij tevens Rijksmonument Broedersbouw is geen appartement (totaal een handzame vereniging van negen appartementen) hetzelfde.
De F staat in dit geval voor “fantastisch” en/of “fenomenaal”, daar dit appartement binnen de stolp een begerenswaardige ligging heeft. Denk hierbij aan de slaapkamer in de charmante klokgevel, op het oosten waardoor de eerste zonnestralen hier naar binnen sluipen, de lieftallige, inpandige loggia gelegen op het zuiden, met uitzicht over de Beemsterpolder, waaronder de weilanden en de Hobrederlaan, maar bovenal de afwerkstaat is betoverend.

Het appartement , 85 m2 woonoppervlakte, circa 7 m2 loggia en circa 4 m2 bergruimte en overige inpandige ruimte, is gelegen op de eerste verdieping, geheel voorzien van vloerverwarming en een eikenhouten visgraat vloer van Martijn de Wit, een vloer die wij meestal enkel in chique Amsterdamse grachtenpanden treffen. De woonkamer staat in dit object centraal en is ontzettend riant. Uitzicht en bovenal natuurlijke lichtval wordt door de grote lichtstraten gefaciliteerd, waarvan één (de erker) uitkijkt binnen het authentieke vierkant en precies in lijn met het grote venster in het dakvlak van de algemene ruimte (de hooiberg) ligt, waardoor u aan alle kanten zicht op landerijen heeft.

De authenticiteit van de boerderij treffen wij niet enkel in het vierkant, maar ook in het appartement. Zo zijn de gordingen van het dak bewust in het zicht gelaten en treffen wij in de hoek van de luxe living een bijzondere oogappel, namelijk de gemetselde schoorsteen met een origineel hammenluik.
Tegenover dit bouwkundige monument, ligt de luxe SieMatic keuken met alles wat u kunt begeren; het Bora kooksysteem, de Neff Slide & Hide oven, Quooker, Miele vaatwasser en koelkast, krasvrij keramisch blad en meer dan voldoende kastruimte. Voorraad kunt u gemakkelijk kwijt in de bergruimte achter de schoorsteen. De badkamer is voorzien van een groot Velux uitzettuimelvenster en is tevens luxe afgewerkt, heeft een comfortabel ligbad, fijne douche en dubbele wastafel. Alle ruimtes in de woning zijn voorzien van hoge, massieve schuifdeuren, waardoor er geen ruimte verloren gaat!

Het wonen aan de Broedersbouw is een prachtig huwelijk tussen wonen in een boerderij en in een appartement. Bij dit appartement behoort een fraaie carport met aangrenzende berging v.v. een bergzolder, een eigen (moes)tuin en een gezamenlijke tuin met fruitbomen. Wonen in een appartement met de optie om te tuinieren, als en wanneer je daar zelf zin in hebt.
Nabij de carports liggen tevens parkeerplaatsen, waarvan één zich bij dit object voegt. Bezoek kan op het terrein aan de voorzijde van de boerderij parkeren. De hoofdingang bevindt zich aan de achterzijde van de boerderij, in de algemene hal bevindt zich de indrukwekkende trapopgang, hangend in het vierkant en de hydraulische lift. Een fenomenaal object, een rasechte buitenkans!

Bijzonderheden:
– Het brutovloeroppervlak van het appartement bedraagt circa 100 vierkante meter. Exclusief de inpandige bergruimte en loggia bedraagt het woonoppervlakte ca. 85 vierkante meter.
– High end appartement in monumentale boerderij
– Royale living met inpandige loggia
– Carport/berging en parkeerplaats aanwezig
– Eigen (moes)tuin van 105 m2 én gemeenschappelijke tuin op het perceel van 18.000 m2.
– Het energielabel gaat uit van het originele bouwjaar, het object is uitermate energie-efficiënt.
– Maandelijkse bijdrage VvE; ca. € 165,–

  • 85 m2
  • 1

Kenmerken Oostdijk 13F

Overdracht

Koopprijs€ 398.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud270 m3

Bouw

SoortTussenverdieping
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2018
Dak typeTentdak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Oostdijk 13F

Marktcijfers van Beemster

Gemiddelde verkoopprijs in Beemster

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Beemster

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Beemster

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Beemster

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Beemster

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Beemster

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod