Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Westeinde 107 1636 VD Schermerhorn

Verkocht

€ 750.000,- k.k.

Exclusiviteit is en blijft één van de grootste hulpmiddelen bij verkoop en wij kunnen in dit geval stellen dat we een woning mogen aanbieden, zoals je nog nooit hebt gezien. Een woning waarbij alles hand- en op maat gemaakt is en door de huidige eigenaar is getransformeerd tot een unieke woondroom.

Aan een woning is alles te doen (en in dit geval ook gedaan), maar de locatie is een macrofactor waar, behalve verhuizen, we geen invloed op uit kunnen oefenen. Dat een woning van dit kaliber ook nog eens op een idyllische locatie in Noord-Holland ligt is een ware uitkomst.

De woning is gesitueerd op een perceel van 480 vierkante meter, beschikt over besloten tuinen en een fraaie open plek aan doorgaand vaarwater en prachtige zichtlijnen naar de polder en haar molens.

De originele woning dateert uit omstreeks 1882 en is hoewel geheel in historiserende stijl verbouwd verre van origineel gebleven. Het voormalige, simpele arbeiderswoninkje is grondig uitgebreid en samengevoegd met de nu inpandige garage en in de periode tussen 2013 en 2019 geheel gerenoveerd. Duurzaamheid staat bij deze vrijstaande woning hoog in het vaandel; er is ongelofelijk goed geïsoleerd, alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming, er zijn zonnepanelen aanwezig en er is een klimaatsysteem in de woning aangebracht. Daarnaast beschikt de woning over een alarmsysteem met gekoppelde rookmelders. 

Van de grote keuken onder andere voorzien van een Boretti gasfornuis, tot de woonkamer met waanzinnige vide, de bijzonder speelse indeling, de indrukwekkende garage, de super luxe badkamer met sunshower (infrarood en zonnebank), ligbad en smart mirrow (spiegel en tevens monitor waar je alles op kunt streamen), de hoofdslaapkamer van loft-formaat v.v. een eigen (2e) badkamer v.v. inloopdouche, toilet en sauna, alles is uniek.

Het is met recht een woning met een eigen identiteit die zeker een bezichtiging waard is!

Een plek waar liefde bloeit, in verband met het samenwonen van de eigenaren van Westeinde 107 en 109 staan beide woningen te koop. Het geheel staat ook te koop.

  • 161 m2
  • 480 m2
  • 2

Kenmerken Westeinde 107

Overdracht

Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte480 m2
Woonoppervlakte161 m2
Inhoud733 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1882
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Westeinde 107

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.373

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

32%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod