Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zwaansvliet 3 1462 NE Middenbeemster

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 400.000,- k.k.

Waar krijgen voor je geld, dat is iets wat de aankoop van Zwaansvliet 3 in Middenbeemster kenmerkt!
Waar in de vorm van ruimte, comfort en tal van extra’s die je bij dit woningtype in deze prijsklasse niet snel zal treffen.

Het begint al bij de fantastische plek, gelegen in het derde kwadrant van Middenbeemster. Dit kwadrant is te herkennen aan de ruim opgezette straten, met veel ruimte voor groen en water, rust, parkeergelegenheid en ontzettend degelijke woningen. De woning is gelegen nabij diverse groenvoorzieningen en achter de woning is een parkeerhofje aanwezig.
Van deur tot dorpskern red je met gemak te voet, waardoor je met een handomdraai kunt genieten van de vele voorzieningen in het dorp.

Het huis wat op die fantastische plek staat is ook werkelijk subliem! De woning is grondig verbouwd en vergroot, waardoor je afgezien van het verhuizen (of uitzoeken) van het meubilair geen vinger hoeft uit te steken om luxe en comfortabel te wonen.

Door de toevoeging van een erker aan de voorzijde trekt deze woning meteen je aandacht als je door de Zwaansvliet rijdt. In deze erker zit een magnifieke woonkeuken, die je eigenlijk in dit woningtype niet snel kwijt kan, maar door de flinke aanbouw met prachtige lichtstraat en glazen achterpui gaat ook dat niet ten koste van de ruimte.

Van de grote hoofdslaapkamer met forse inloopkast (voorheen twee slaapkamers) tot de grote zolder v.v. een dakkapel, de moderne badkamer aan de voorzijde van de eerste etage, werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd. Indien gewenst kan de hoofdslaapkamer met inloopkast gemakkelijk weer worden teruggebracht naar twee slaapkamers, waardoor inclusief de zolderverdieping de teller op vijf slaapkamers kan komen te staan!

Als kers op de taart is deze woning voorzien van een semi-vrijstaande garage in de zonnige achtertuin!

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 126 m2
  • 144 m2
  • 4

Kenmerken Zwaansvliet 3

Overdracht

Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte144 m2
Woonoppervlakte126 m2
Inhoud400 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1983
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Zwaansvliet 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod