Skip to content

Te koop: woonhuis Westeinde 357 1648 JW De Goorn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 550.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop De Goorn Westeinde 357

Let op! Het betreft een koopsom.

Er is niets zo eerlijk als werken op het land, geen pretentie of poespas, gewoon de handen uit de mouwen, of weg met de mouwen, de poten in de klei en aanpoten in de klei!

Hoewel het klinkt als zwoegen, is het bij zo’n prachtlocatie als dit geen straf! De pracht en praal van het land komt volledig tot zijn recht in onze gepresenteerde video met dronebeelden, vergeet deze niet te bekijken!
Het doet ons deugd om een fraai stuk Koggenland, De Goorn, voormalig Berkhout aan u aan te mogen bieden, een plaats met een rijke historie!

Tot 1989 huisde dit perceel van ruim 2 hectare (22.859 m2) een gecombineerd groentebedrijf en een paar handen vol schapen, zulks wij tot op de dag van vandaag nog treffen, de groentetuin treffen wij momenteel aan de voorzijde van het perceel, tussen nummer 357 en 358 gelegen. Tegenwoordig ontleent de agrarische bestemming (van het land) zich voor diverse doeleinden, doch is het hier niet toegestaan om een paardenbak aan te leggen.

De groentes werden per schuit vervoerd naar de veiling in Avenhorn en dat worp zijn vruchten af! In hetzelfde jaar is de woning namelijk extra geïsoleerd, onder andere door isolerende beglazing, zijn er dakpannen aangebracht over de singles en is er een fraaie erker aangebouwd, die ervoor zorgt dat er zowel aan de achter- als de voorzijde van het vrije uitzicht te genieten valt.

Daarnaast is de woning voorzien van een gezellige woonkamer met open haard, die tevens dienst kan doen als heteluchtverwarming door de woning. De mansarde kapconstructie, maakt iedere gewenste indeling mogelijk, doch is deze aan de zijkant vergroot door middel van een dakkapel.

De woning is verbonden met de aanwezige schuren, welke tevens te verwarmen zijn met de aanwezige elektrische kachels. Op een gedeelte van de schuren is blootliggende asbest aanwezig (zie hiervoor tevens de dronebeelden), maar je hebt nog vijf jaar om te sparen, dus dat mag de pret niet drukken.

De garage, welke tevens verbonden is met de woning en daardoor inpandig te bereiken is, doet tevens dienst als “zomerwoonkamer”.

Het ruime erf verschaft u voldoende parkeergelegenheid, maar huist naast het praktische ook esthetische aspecten, waaronder de fraaie tuin aan de zijkant van de woning. Zowel hier, als naast de groentuin zijn meerdere terrassen aanwezig, waardoor u geen zonnestraal mist!

De lammeren staan nog in de weide, dus kom snel van deze plek genieten!

Bijzonderheden:
– Fraai perceel op geweldige locatie
– Keurige woning met inpandig te bereiken garage en schuren
– Vrij uitzicht rondom
– Op korte afstand van voorzieningen

  • 115 m2
  • 22.859 m2
  • 3

Kenmerken Westeinde 357

Overdracht

Koopprijs€ 550.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte22.859 m2
Woonoppervlakte115 m2
Inhoud867 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1930
Dak typeMansardedak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Westeinde 357

Marktcijfers van Wester-Koggenland

Gemiddelde verkoopprijs in Wester-Koggenland

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Wester-Koggenland

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Wester-Koggenland

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Wester-Koggenland

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Wester-Koggenland

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Wester-Koggenland

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod