Vastgoedbeheer

Ben jij voornemens om te investeren in vastgoed of heb je genoeg van de zorgen die bij een vastgoedportefeuille komen kijken? Dan is ons vastgoedbeheer wat voor jou!

Door onze jarenlange ervaring in de Noord-Hollandse huurmarkt selecteren wij de huurder met een kritische, maar menselijke blik, waarbij persoonlijk contact met de bewoner van de woning hoog in het vaandel staat om een goede grip op de zaak te houden. Door het toepassen van een goede prijs/kwaliteitverhouding van de woningen is het leegstandpercentage nagenoeg nihil en worden de woningen netjes onderhouden door de bewoners. Indien de huurder verzuimt om regulier onderhoud te plegen of de woning niet conform afspraak wederoplevert, weten wij de juiste weg te bewandelen om zorgeloos en spoedig herstel te faciliteren.

Aan het begin van elke maand incasseren wij de huurpenningen. Indien de huurder niet (tijdig) betaalt, dan wordt er een aanmaningsprocedure gestart, in samenspraak met een lokaal deurwaarderskantoor waar wij een jarenlange relatie mee hebben. Aan het einde van de maand worden de huurpenningen aan de verhuurder uitgekeerd. Voor onze dienstverlening verrekenen wij een tarief van 6% exclusief btw over de huurpenningen.

Reparatieverzoeken worden ten alle tijden getoetst of deze wel voor rekening van de verhuurder zijn, waarna deze snel uitgevoerd worden, zodat de woning in een goede conditie blijft. Hieromtrent werken wij samen met plaatselijke ondernemers, maar indien een andere partij jouw voorkeur geniet, zullen wij dit inpassen. Door onze snelle manier van handelen blijft de relatie met de huurder goed en blijft jouw belegging waardevast.

Wil jij vastgoedportefeuille zonder gedoe? Met Tromp Werelderfgoed Beheer en Verhuur is het: sit back, relax and enjoy!

Voor meer informatie kun je met ons bellen op 0299-683768.