Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Tromp Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Bij Tromp makelaars verdien je de courtage meer dan terug. Afspraken worden keurig nagekomen. We kregen goede adviezen over het verkoopklaar maken van ons huis. Er werden mooie foto's en een heel leuk filmpje van ons huis gemaakt. Maar wat het meeste telt is toch het bedrag waarvoor je je huis verkoopt. Tromp probeert echt het onderste uit de kan te halen voor jou als klant. Wij hebben nu voor de tweede keer kunnen ervaren dat het ze nog lukt ook!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Wij kozen bewust voor makelaar Tromp vanwege makkelijk contact. Snelle reactie, uitstekende presentatie. Kijkend en meedenkend naar mogelijkheden. Kortom wij zijn heel tevreden.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Werkt snel, geen dagen wachten. Presentatie was snel beschikbaar. En ziet er goed uit.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Willem is professioneel en vriendelijk. Dit geld ook voor Maarten. Ik heb vertrouwen in hun manier van aanpak. Het voelt als echte samenwerking.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar verliep heel goed en prettig. De makelaar heeft veel kennis van zaken en geeft goed . Door de inzet en inzicht van de makelaar is de verkoop snel verlopen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Korte lijntjes, goede presentatie; wij zijn erg tevreden!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tromp Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Tromp Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?