Aankoopgaranties

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je Tromp Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoornummer kun je 24 uur per dag met ons in contact komen. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 9.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar

Zekerheidsgarantie

De keuze van een nieuw onderkomen wordt vaak op basis van emotie gemaakt. Het is dan ook niet altijd makkelijk de bouwkundige staat van een woning te beoordelen. Zijn de muren vochtbestendig, het dak intact en de kozijnen in orde? Tromp Garantiemakelaars blijft hier scherp op en kan wanneer nodig kiezen voor een bouwtechnische keuring. Met de Weet wat je koopt Garantie krijgt u daarmee alle informatie omtrent de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning feitelijk en helder gepresenteerd. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Bezichtigingsgarantie

Herken je dat? Dat je de verkopend makelaar belt en dat er geen mogelijkheid tot bezichtiging meer is? Jouw aankoopmakelaar van Tromp Garantiemakelaars steekt hier een stokje voor! Met een aankoopmakelaar van Tromp Garantiemakelaars sta je sterk in de markt, wek je vertrouwen bij de verkopende partij en kom je niet meteen op de reservelijst!

Netwerkgarantie

Jouw aankoopmakelaar van Tromp Garantiemakelaars heeft een breed netwerk om je indien nodig in contact te brengen met externe partijen. Denk hierbij aan hypotheekadviseurs, taxateurs, aannemers, hoveniers, architecten en interieurbouwers.