Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jisperweg 19 1463 ND Noordbeemster

Verkocht o.v.

€ 1.350.000,- k.k.

Met gepaste trots mogen wij het prachtige Rijksmonument “Hovenberg” in de Noordbeemster aanbieden. De charmante, negentiende-eeuwse woonboerderij heeft een prachtige eclectische stijl, verkeert in goede en verzorgde staat en is voor meerdere doeleinden geschikt door een feitelijke splitsing. Denk daarbij aan dubbele bewoning, wonen/werken of royale eigen bewoning.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie!

Met ruim 45 jaar aan ervaring met stolpboerderijen, door onze vestigingsplaats in de beeldschone Beemsterpolder, beamen wij vaak het mantra dat je bij een (woon)boerderij aan de voorkant weer kunt beginnen als je bij de achterzijde klaar bent. Laat dat bij deze stolpboerderij nu net niet het geval zijn. Van voor, naar achter, van links, naar rechts is deze imposante woondroom goed onder handen genomen, is er niet bespaard op luxe noch op comfort, wat het verschil maakt tussen naar huis gaan en thuiskomen.

Zowel wonen in het voor- als in het achterhuis is wonen op A-locatie met prachtige zichtlijnen over de uitgestrekte landerijen van de Beemster. Zelf beschik je over ca. 7.100 vierkante meter eigen grond, onder andere voorzien van een drietal opstallen, waaronder een lief koetshuis en twee bergingen, waarvan de berging aan de zuidzijde is voorzien van paardenboxen. Afgezien van een heerlijke tuin met serre, gefundeerd terras en ruim oprijdpad voor meerdere auto’s is er een fraai stuk grasland aanwezig, alsmede een (voormalige) paardenbak van ca. 20×40 meter.

Buiten en binnen zijn mooi met elkaar verbonden; de voorzijde heeft diverse openslaande deuren, waarachter je een royale living met cinewall treft, evenals de luxe woonkeuken en de trapopgang naar de imposante etage met diverse (slaap)kamers, een luxe badkamer en een trapopgang naar de tweede etage, thans in gebruik als berging. De vrije hoogte en de vierkantsconstructie maken de etage bijzonder karakteristiek en indrukwekkend.

De achterzijde heeft aan woonruimte en- comfort ook zeker geen gebrek. Hier treffen wij onder andere een royale woonkamer, voorzien van vloerverwarming, eetkamer in de dars en daarnaast de woonkeuken. In het “achterhuis” is het eveneens mogelijk om gelijkvloers te wonen daar hier twee slaapkamers en een royale, luxe badkamer aanwezig zijn. Op de etage treffen wij twee slaapkamers, een extra badkamer en de C.V.ruimte.

Zelden kom je zo’n complete (woon)boerderij tegen, noch op zo’n gouden plek!

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 437 m2
  • 7.100 m2
  • 5

Kenmerken Jisperweg 19

Overdracht

Vraagprijs€ 1.350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte7.100 m2
Woonoppervlakte437 m2
Inhoud2.077 m3

Bouw

SoortWoonboerderij
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1889
Dak typeSchilddak
IsolatievormenMuurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers3

Maandlasten

Ligging Jisperweg 19

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod