Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Johannes Ruijterstraat 15 1462 XC Middenbeemster

Onder optie

€ 450.000,- k.k.

Op een geweldige locatie in Middenbeemster biedt Tromp Garantiemakelaars jou een hoekwoning die een einde maakt aan jouw zoektocht naar een droomwoning. “Uitgebreid” is hier het hoofdonderwerp; zowel qua locatie als qua woning.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Zo tref je een bijzonder ruim perceel, met voor-, zij- én achtertuin. Als eigenaar van de maar liefst driehonderd vierkante meter eigen Beemsterklei, wordt je daardoor (want zo hebben wij dat nu eenmaal juridisch in Nederland geregeld) automatisch eigenaar van wat zich op dat perceel bevindt. In veel gevallen is dat een woonhuis, maar in dit geval tref je daarbij ook een aangebouwde berging en een vrijstaande garage!

Wij kunnen met recht zeggen dat het fenomenaal wonen is op deze plaats, want toen de vraag naar ruimte prominenter werd, is er niet geopteerd om te verhuizen, maar is de woning op drie vlakken uitgebreid. Denk daarbij aan de aanbouw aan de zijkant van de woning, waardoor je kan duo-genieten van de sfeervolle, open woonkeuken met eetkamer, op zijn beurt verbonden met de ruime, doch knusse zithoek met centraal de gezellige haard.

Wij kunnen ons voorstellen dat je, je erg verbonden zult voelen met deze hoekwoning, want de woning legt zelf ook de nodige verbanden. Hier wordt wonen namelijk gecombineerd met hobby, met de mogelijkheid tot de combinatie met een bedrijf aan huis; is de leefruimte op de parterre middels veel ramen en openslaande tuindeuren in de aanbouw verbonden met het riante perceel en de groene leefomgeving en zul je, als je nog geen Beemsterling bent (de Beemsterling weet immers niet beter), de verbondenheid van de gemoedelijke dorpsbuurt ervaren! Zo tref je ook de nodige voorzieningen op loopafstand.

De andere twee plekken waar de woning is uitgebreid, treffen wij, toepasselijk genoeg, op de tweede etage hier is namelijk op zowel de voor- als achterzijde een royale dakkapel geplaatst, waardoor er twee slaapkamers gerealiseerd kunnen worden (thans is de tussenmuur voor een deel uitgebroken). Met de drie aanwezige slaapkamers op de eerste etage, wat de teller op vijf slaapvertrekken zet, mag dit huis de stempel ruim gezinshuis wel verdienen. Toch is het door de ruimte in, aan en om het huis zeker een allemansvriend te noemen.

Op de etage treffen wij eveneens de nette badkamer. Op de parterre treffen wij overigens nog een extra uitbreiding, namelijk de uitgebouwde bijkeuken met toegang tot de tuin.

De tuin is zonnig, groen en heeft een heerlijke ruimte. Dat gepaard met de bijgebouwen, is het absoluut een complete, uitbreide woondroom!

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 123 m2
  • 300 m2
  • 5

Kenmerken Johannes Ruijterstraat 15

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte300 m2
Woonoppervlakte123 m2
Inhoud495 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1966
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Johannes Ruijterstraat 15

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod