Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zijvend 26 1472 GG Middelie

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 600.000,- k.k.

In ons kleine kikkerlandje zijn veel mooie plekjes te vinden, maar als wij jou nu eens zouden vertellen dat in het kikkerdorpje Middelie een bijzondere kansrijke locatie beschikbaar is gekomen, dan zul je niet snel verder zoeken!

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

De, thans, semi-vrijstaande woning aan de Zijvend 26 in Middelie is een locatie die je aangrijpt, niet alleen omwille van de mogelijkheden, maar eveneens vanwege diens schoonheid. Het vrije polderuitzicht aan de achterzijde, waarvan je over de eerste ca. 6.000 vierkante meter ook nog eens eigenaar wordt (definitieve grens dient nog ingemeten te worden door het Kadaster) is werkelijk beeldschoon.

Alleen de weg er naartoe al, vanaf de meanderende Seevancksweg, door de polder, zo langs het Wapen van Middelie met al het groen daar om heen voelt als thuiskomen. Thuiskomen in een woning die je geheel naar eigen smaak en inzichten (mits goedgekeurd door de Welstand, want het al fraaie lint moet natuurlijk wel haar cohesie behouden) kan vormgeven en perfectioneren; het is de locatie meer dan waard.

Bovendien bestaat er de mogelijkheid om meer grond aan te kopen bij het achtergelegen perceel, om de ultieme heer en meester van jouw uitzicht te worden. Je koopt hier niet enkel een bestaande woning met een overigens keurig bijgebouw van ca. 175 vierkante meter, maar ook de horizon; wat een rijkdom!

Binnen onze presentatie zijn er een tweetal scenario’s met artist impressions vormgegeven. De vrijstaande woning valt binnen de regels van het bestemmingsplan, doch dient er voor de geschakelde woning een afwijking van het vigerende bestemmingsplan aangevraagd te worden. De artist impressions dienen ter visualisering van eventuele mogelijkheden. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 60 m2
  • 6.570 m2
  • 2

Kenmerken Zijvend 26

Overdracht

Vraagprijs€ 600.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte6.570 m2
Woonoppervlakte60 m2
Inhoud244 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zijvend 26

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

35.800

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

35%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod