Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Oostdijk W 19 1461 DV Zuidoostbeemster

Verkocht

€ 435.000,- v.o.n.

Je bent van ons gewend dat wij dé specialist zijn op het gebied van onroerend goed, maar wij hebben in ons inmiddels al weer 45-jarig bestaan ook het genoegen gehad om een bescheiden aantal woonarken succesvol te verkopen aan onder andere de begerenswaardige Oostdijk te Zuidoostbeemster. Daaruit vallen een aantal conclusies te trekken:

1. Wij zijn ook absoluut niet vies van roerend, of eigenlijk beter gezegd; drijvend goed!
2. De bewoners van de woonarken zijn (terecht) uitzonderlijk honkvast!
3. De verkoop van de woonarken verliep voorspoedig doordat deze zijn gelegen op een uitmuntende locatie en doordat deze zelden beschikbaar zijn!

Welkom bij een fraai staaltje Aqua Living bij Oostdijk W 19 in de charmante Zuidoostbeemster. Een prachtlocatie bij uitstek, aangezien dit deel van de Oostdijk geen overburen kent. Je woont heerlijk vrij aan de ene kant en aan de andere kant beschut en privacy-rijk op het dijklichaam.

De watervilla, genaamd Nirguna, is gebouwd in 1999 op een betonnen casco en royaal bemeten. Buitenmaats is hij 15 m x 5 m en tweelaags. Dat wil zeggen dat je 15 m x 5 m x 2 m tot je beschikking hebt. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om tot de conclusie te komen dat je heel wat meters woonplezier tot je beschikking hebt.

De ark heeft zijn eigen karakter, kent veel lichtinval (onder andere door de twee schuifpuien) en een degelijke maat van isolatie (energielabel C). Stoken doe je op olie, wat tegenwoordig voordeliger is dan gas, en op hout middels de allesbrander. Ervaringsdeskundigen zullen je vertellen dat je het eigenlijk op redt met de allesbrander, maar kom het vooral ervaren!

Het souterrain is deels onder de waterspiegel gelegen, hier treffen we een drietal slaapkamers (voorheen vier), de ruime badkamer en de wasruimte. Boven de waterspiegel tref je een voornamelijk open woonlaag en de keuken (of beter gezegd kombuis). De tussenhal verdeelt de lagen middels een splitlevel en hier bevindt zich eveneens het toilet.

De tuin, het waterterras en de locatie zijn ultiem genieten. Op de dijk tref je de mogelijkheid op twee auto’s te parkeren de zijkant van de ark.

Wonen op het water is net even anders wonen, maar ook iets anders financieren. Ben je nog niet bekend met de mogelijkheden, dan kunnen wij een vrijblijvend hypotheekgesprek voor je arrangeren!

Voor de ligplaats van de woonboot bedraagt de vergoeding: € 682,50 per jaar. Voor het gebruikt van grond ten behoeve van tuin, en gebruik water ten behoeve van steigers, vlonders, omlopen, e.d., bedraagt de vergoeding: € 709,80 per jaar.

De waterkering die in gebruik is, is circa 130 vierkante meter (bron: Geoweb) deze afmeting is puur indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleent worden.

Let op: de koopprijs is vrij van overdrachtsbelasting, echter de notaris- en kadastrale kosten komen voor rekening van de koper.

  • 121 m2
  • 1 m2
  • 3

Kenmerken Oostdijk W 19

Overdracht

Vraagprijs€ 435.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1 m2
Woonoppervlakte121 m2
Inhoud330 m3

Bouw

SoortWoonboot
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1999
Dak typeSchilddak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Oostdijk W 19

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod