Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Noorderhoeve 3 1462 PR Middenbeemster

Verkocht

€ 850.000,- k.k.

Een ontwerp wat zowel klassiek als tijdloos is, in het geheel architectonisch fraai en prachtig gelegen! Met oog voor detail en uniek gebouwd op een vrije kavel, waardoor je verzekerd bent van een overtreffende trap aan bouwkwaliteit ten opzichte van de “standaard” project bouw. Duurzaam, royaal bemeten en recent gebouwd; een greep uit de waardevolle krachttermen die deze villa beschrijven!

Dit object ligt vanzelfsprekend midden in het vizier van liefhebbers van comfortabel wonen met complimenterende facetten als een weids uitzicht en een voorzieningenrijke dorpskern binnen handbereik. Roemrijke Beemsterkaas rechtstreeks bij de fabriek kunnen halen en toch nog op tijd kunnen komen op kantoor aan de Zuidas, in Middenbeemster kun je je geluk niet op!

Op het eerste oog, vanaf de Rijperweg gezien, de zoveelste uitbreiding van een prachtig kruisdorp (we laten gemakshalve bij deze nog maar eens even vallen dat de Beemsterpolder Unesco Werelderfgoed is), maar bij kenners bekend als het meest fenomenale segment van het derde kwadrant; Leeghwater 3. Met name doordat de exclusiviteit achter in de begerenswaardige wijk bewaard is gebleven, juist het stuk achter de prachtige waterpartij en nabij de landerijen.

Een woonomgeving die heeft geluisterd naar het weidse, groene, ruime en in het algemeen schone karakter van de polder. Een wijk waar ruimte is gemaakt voor groen en blauw, onder andere door middel van een fraaie natuurspeeltuin en een mooie waterpartij, maar ook ruimte voor parkeren. Dat laatste doe je bij Noorderhoeve 3 wel op eigen terrein, zoals het hoort. In de garage kan uiteraard ook, deze is bovendien inpandig bereikbaar, dus gemak dient de mens én bolide.

Achter de entree met fraaie topgevel tref je een zee aan ruimte, een duivels volume (666 kubieke meter) wat zich afzet tegen een goddelijke hoeveelheid natuurlijke lichtinval door de vele raampartijen en de oriëntatie van de kavel op het zonnige westen. Schaduw opzoeken kan tegen alle verwachtingen in ook eenvoudig in de tuin van maar liefst 150 vierkante meter, namelijk onder de robuuste veranda, die vanuit de kamer middels de schuifpui te bereiken is.

Totaal vier slaapkamers aanwezig verdeeld over de twee etages boven de parterre, maar uit te breiden met een slaapfunctie van de multifunctionele ruimte (wat overigens ook prima dienst kan doen als home-office, lounge of separate eetkamer). Het een “herenkamer” noemen is niet “woke”, maar wellicht hoort bij ouderwets veel comfort ook een ouderwetse term. Bovendien kun je met een slaapkamer en mogelijkheid tot badkamer beneden (in de garage) ook aardig ouderwets worden door de levensloopbestendige aard van deze pluspunten!
Door de recente bouw, zul je echter niets ouderwets tegenkomen in deze villa. Het object heeft namelijk moderne gemakken in overvloed. We zullen je niet lastigvallen met een stroperige aaneenschakeling van een eindeloze opsomming, maar kunnen de volgende zaken niet onbenoemd laten:

– Energielabel A
– Vloerverwarming bij de parterre en badkamer
– Master bedroom met nis voor make-up hoek én separate inloopkast
– Ruime tweede etage thans in gebruik als gym (mogelijkheid tot extra slaapkamer)
– Inpandig bereikbare garage v.v. elektrische deur

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 185 m2
  • 395 m2
  • 5

Kenmerken Noorderhoeve 3

Overdracht

Vraagprijs€ 850.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte395 m2
Woonoppervlakte185 m2
Inhoud666 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2011
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Noorderhoeve 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod