Taxaties

Ga je verhuizen, verbouwen, de hypotheek oversluiten of juist de overwaarde opnemen? Dan heb je voor de geldverstrekker een NWWI-gevalideerd taxatierapport nodig.

Onze ervaren taxateurs kunnen op korte termijn het taxatierapport opnemen, waarin de waarde helder en transparant wordt weergegeven en onderbouwd. Deze taxatierapporten dienen aan strenge eisen te voldoen. Om deze kwaliteitseisen (opgesteld door het NRVT) te waarborgen, worden de rapporten gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Via het onderstaande contactformulier kun je direct een taxatie aanvragen via het NWWI.

Je hebt een taxatierapport nodig bij;

– de aanvraag van een hypotheek;
– het financieren van een verbouwing d.m.v. een verbouwingsdepot;
– echtscheiding;
– bezwaar WOZ-waarde;
– nalatenschap.

Tromp Garantiemakelaars is als taxateur ingeschreven in de kamer Wonen. Landelijk vastgoed wordt door onze Rentmeester getaxeerd, maar informeer in dat geval eerst bij uw geldverstrekker, want die werken veelal met short-lists. Bedrijfsmatig vastgoed wordt ten behoeve van financieringen niet door Tromp Garantiemakelaars getaxeerd. Indien je voornemens bent om jouw bedrijfsmatig vastgoed te verkopen en graag inzicht wil krijgen in de marktwaarde, kunnen wij jou wél van dienst zijn.

Tip! De taxatiekosten ten behoeve van een financieringsaanvraag aftrekbaar is van de inkomstenbelasting! Informeer hierover bij jouw financieel adviseur!

Voor meer informatie kun je met ons bellen op 0299-683768.